Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Csellengés

Blog megtekintése 21 - 25 ennyiből: 51.
<< Első  < Előző | Oldal:  3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Következő >  Utolsó >>

Fénykardozás a Tündér-sziklánál
2012/05/16 00:27:27 Küldte: Maty

Állok a megállóban, várom a 155-ös buszt. Az orrom megtelik az eső utáni levegő tiszta illatával. Teleszívom vele a tüdőmet. Aztán a busz lefékez mellettem, és már száguldok is hazafelé az éjszakai terepfutás után.

A múlt héten már odáig eljutottam a mozgás újrakezdésében, hogy az új Nyúlcipőboltban (megérdemlik az ingyenreklámot, igazán lelkiismeretesen foglalkoztak velem, a futási szokásaimmal, az ízületi és egyéb ny... Még több



Majális-szigetek
2012/05/12 00:45:57 Küldte: Maty

Már bizonyára unjátok a bringás balesetemet. Én is. Hát tessék: április 23-án kivették a fémlemezt és a hat csavart, a május 2-i varratszedéssel pedig tényleg véget ért a terminátor-lét. Operáló orvosom az utolsó kontrollon így búcsúzott: „Meggyógyultál. Most már mindent csinálhatsz, amit az esés előtt. Legközelebb csak akkor gyere, ha valami panaszod van.”

Különben a műtét és az ezzel kapcsolatos kórházlátogatásom... Még több



Harangszó templomokkal, fákkal - és talán sörrel is
2012/04/17 18:32:54 Küldte: Maty

 

Tudjátok, hogy mi jön péntek 13. után? Eltaláltátok! Szombat és 14. Alapesetben ez nem akkora show. De most! Most ismét... azt nem mondom, hogy túráztunk, de adtunk egy nagy sokkélményt kulturáltabb énünknek. A mai kirándulás Dani projektje volt – már tavaly óta. Most végre tető alá hoztuk (amire szükség is volt, mert közben eleredt az eső, de erről majd később). A 12 jelentkezőből végül... Még több



Valamilyen szék helyett
2012/03/18 17:35:11 Küldte: Maty

Néhányan már tudjátok, néhányan még csak most halljátok először: a tavaly május 13-i (péntek!) bringás balesetem kicsit megint közelebb repített az emberi dolgokhoz. Így a gyógymasszőri képzés mellé - saját gyógyulásomért, tehát jól felfogott érdekemből - elkezdtem keleti (ön)gyógyítással is foglalkozni. A mai túra ezen a vonalon született.
A dolog úgy indult, hogy a technika ördöge megin' megtréfált: nem ment át a jelentkezésem a Gaz Ellens... Még több



Évadnyitó csellengés: Dömös - Vadálló-kövek - Prédikálószék...
2012/02/21 01:21:30 Küldte: Maty

 

...az úgy volt, kérem szépen... hogy harmadikra csak összejött. Épp időben, meg nincsenek véletlenek, csak közhelyek. Et citera. (Háromszor is nekifutottunk ennek a túrának, míg végre materializálódott.)

Tehát a várt 10-15 emberhez képest (volt 20+ érdeklődő) végül hatan tényleg ott voltunk a busznál. Én utoljára, mert a túravezető privilégiuma fosással indítani a napot. De még nek... Még több



<< Első  < Előző | Oldal:  3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Következő >  Utolsó >>



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.