Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Dalos

Blog megtekintése 6 - 10 ennyiből: 13.
<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 | 3 | Következő >  Utolsó >>

Áprily Lajos: Az út
2011/05/13 20:26:26 Küldte: dalos

Tudom, tudom. Egy vers talán nem lehet túrablog, de mivel túrázóként osztom meg, mégis megbújhat itt, hogy a kedves túrázó, természet- és életszerető olvasgatók rábukkanjanak. Ezt a verset sem holmi véletlen sodorta most az utamba, pont amikor ily erősen érzem hogy a túrák, az erdők, melyeket járok mindegyike "az út" amelyen saját utamon haladok. És ha nem oszthatom meg itt, bízva abban hogy bárkit is annyira... Még több



Barlangos egynapos párosban
2011/04/29 20:52:46 Küldte: dalos

    Komoly áttörést sikerült elérni. Páromat is elvittem végre, hogy megfertőzhessem a természetszeretet heveny mehetnéket okozó kórjával, melynek minden egyéb tünetét is csak azzal enyhíthetjük, ha hagyjuk, tomboljon a láz nyugodtan.

    C... Még több



OKT Sárvár-Sümeg 2011.03.12.
2011/04/21 18:48:51 Küldte: dalos

    Kapóra jött a nemzeti ünnep miatt háromnaposra nyúlt hétvége, így folytathattam az OKT bejárását. Ezúttal a Sárvár-Sümeg szakasz került terítékre.

 

    Valójában nem Sárváron kezdtem a túrát, megspóroltam magamnak a 7... Még több



Kerékpáros diszharmónia
2011/04/21 16:56:45 Küldte: dalos

    Tegnap olvastam egy remekbeszabott kerékpáros élményről beszámoló blogot, nevezetesen Maty-ét. Nagyon tetszett, felidézte bennem saját hegyikerékpár maratonos élményeim. Aztán a megyei lapban ma újra kerékpáros „élményekről” olvastam, melyek kedvenc (lévén hozzám legközelebb eső J) hegységemben, a Kőszegi-ben estek meg.

&nbs... Még több



Rába-kerülő túra 2011.02.19.
2011/04/10 10:11:59 Küldte: dalos

    Úgy döntöttem, visszatérek oda ahol annak idején először találkoztam a természet, az erdő szépségével, amelyből akkor, még gyerekfejjel, nem sokat vettem észre.  Tizenévesen „bunki” építő helyszín, és „kommandírungozós” terep volt nekem és akkori barátaimnak.  

&nb... Még több



<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 | 3 | Következő >  Utolsó >>



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.