Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Kalandjai

Blog megtekintése 21 - 25 ennyiből: 37.
<< Első  < Előző | Oldal:  3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Következő >  Utolsó >>

Elő a kerékpárra!!!
2011/01/19 09:31:24 Küldte: easybiker

Az elmúlt vasárnapra hírdettem egy kerékpártúrát, mivel nagyszerű tavaszias időt igértek. Ezúttal a meteorológusok jól dolgoztak, kellemes időben indulhattam a nagyáruház parkolójába, ahol a találkozó volt. A helyszínre tekerve nem találtam senkit, vártam 10 percet és indultam tovább. Gondoltam teszek egy kitérőt a másik ilyen áruházhoz, hátha félreértés történt, és ott várnak a többiek. Útközben szembe találkoztam a helyi kerékpáros csapa... Még több



Lidérces kör
2011/01/10 12:46:10 Küldte: easybiker

Szombat este jutott eszembe, hogy ideje lenne egy kicsit hosszabb kerékpártúrát csinálnom, mert már unom az edzőgépet. Warhorse barártomat kérdezve, hogy nincs e kedve csatlakozni hozzám, így született meg az edzőkör útvonala. Persze benne volt a buliban egyből! A Vértes lett megcélozva, de mivel az elmúlt napokban erős hóolvadás volt, egy országúti kör mellett döntöttem.

Vasárnap késő délelött indultam el a januári tavaszban. A város h... Még több



Viszlát 2010.!
2011/01/07 11:03:41 Küldte: easybiker

Az elmúlt napok alatt végig gondoltam, értékeltem magamban milyen is volt az Ó esztendő. Sokminden történt körülöttem, többnyire rossz dolgok. Egyedül a túraévad sikerült jól, de az kimagaslóan. Végig túráztam, bringáztam, teljesítménytúráztam az évet. Voltak bringa versenyek, gyalog és bringa túráim, ahol új nagyszerű embereket ismerhettem meg. Nem volt nagyon időm semmire, de a maradékot kihasználva állandóan mozgásban voltam. Szinte minden h... Még több



Bringázás a havas fák alatt
2010/11/27 19:15:13 Küldte: easybiker

Az elmúlt éjszaka  ismét beköszöntött a tél. A havazás láttán tudatosult bennem, hogy bizony vége az igazi bringás szezonnak. Kissé szomorú is voltam, mert a jót könnyű megszokni. Ismét itt lesz a tél, és még marad is egy darabig. Újra más sportágak felé fordulok, gyalogtúrázom, úszok síelek. Bár ezek is jól átmozgatnak, de mégis csak bringás maradok.

Az első hó olvadása megkezdődőtt a délutáni órákban, s a levegő hőmérsékl... Még több



Egy délutáni hegymenet.
2010/11/21 11:51:30 Küldte: easybiker

Szombaton ragyogó napsütéses időben, munkahelyen az irodában ültem. Hirtelen felindulásból, elterveztem hazafelé menet, kinézek az erdőbe. A cél ezúttal is a gyakran látogatott, Velencei-hegység lett, de most majdnem végig a teljes hosszában. Némi agódalomra adott okot a múlt hétvégi bukás miatt szerzett váll sérülésem. Nem tudtam hogyan fogja tolerálni a sérült izület a rázkódást. (vagy megrázkódtatást)

Ennek ellenére lesz... Még több



<< Első  < Előző | Oldal:  3 | 4 | 5 | 6 | 7 | Következő >  Utolsó >>



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.