Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Magas-Tátra

Blog megtekintése 11 - 14 ennyiből: 14.
<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 | 3 |

Az előkészületek...
2011/08/22 22:21:50 Küldte: Gejza

Igen kedves barátom, az alábbiakban a történelmi Magyarország Kárpátokkal övezett gerincvonulatának legszebb gyöngyszeméről: a Magas-Tátráról lesz szó. Hajdan sokat jártam oda. A hegymászó igazolvány megszerzésével a jelzett utakon kívül számos mászással keresztbe-kasba csavarogtuk ezt az elvarázsolt mesevilágot.

 

... Még több



Fehértavi-csúcs
2011/01/21 00:38:50 Küldte: speedy

 Ez is régen történt 2003 október végefelé. Szabival elkezdtük bejárni a Tátra csúcsait persze csak amiket túristaúton lehet. Nyugatról kezdtük, már csak a Fehértavi-csúcs szlovákul Jahnaci stit volt hátra.

 Késő este érkeztünk meg a Késmárki-Fehérvíz-völgy melletti parkolóhoz. A kocsiban aludtunk.  Szokásunk szerint hat óra előtt indultunk. A korai indulás két okból is hasznos: időben felérünk a csúcsra, valamint a bakter / parkoló... Még több



Kora tavaszi túra a Hosszútavi-házhoz
2010/06/23 21:44:29 Küldte: Sandor

Egy újabb blog, hogy este legyen mit olvasni Ezt a régebbi írásomat is fogadjátok ismét szeretettel:

A szokásosnak mondható éves túrát szokásosan Zoltán barátom szervezte, a magas-tatra.hu szerkesztője. Ez a szokás már másodjára esett meg, így kívülállók számára nem is tűnhet szokásnak, de higgyétek el; nyugodtan nevezhető annak:)

Zoli dobott egy emailt, még hónapokkal ezelőtt, hogy lesz ez a kiruccanás, menj... Még több



Halottak napja
2009/11/08 19:00:21 Küldte: Gejza

A szimbolikus temető

 

Nyárvégén a Tátrában jártunk. Egyik nap a Poprádi-tó körül bóklásztunk, majd a szimbolikus temetőbe mentünk át. Pár éve még magyar feliratok is voltak…

... Még több



<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 | 3 |



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.