Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Nyereg

Blog megtekintése 6 - 8 ennyiből: 8.
<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 |

Stary Smokovec vasútállomás - Rovátka hágó - Lengyel-nyereg -...
2016/02/06 19:50:38 Küldte: Talpfaszamlalo

Utolsó napunkon egy igazán emlékezetes túrával szerettük volna lezárni a 2015-ös tátrai kiruccanásunkat. Mivel 2014-ben messzemenőleg a Lorenz-hágó tetszett mindőnknek a legjobban, így nem volt kérdés, hogy idén is betervezünk egy hágótúrát. Nagy kínálat sajnos nem volt, így a Rovátkára esett a választásunk.

Reggel újfent kristálytiszta időnek örvendhettünk. A Magas-Tátra fölött alig lehetett egy-két kósza felhőpamacsot látni. A 2014-es kir... Még több



Lengyel Tártra egy hétig...
2013/08/31 21:18:08 Küldte: Cszoli73

Július utolső hetében indultunk a lányommal, Didával, a Tátra legyel oldalára. Zakopaneban ,mivel nem ismertük a parkolási viszonyokat,elég húzósra sikeredett... A zsákok összszedése,után bemelegítésnek  felmentünk a Murowaniec Házhoz.Szobát hiába foglaltunk/fél évvel hamarabb célszerű,akkor van/,azért hely akadt.Másnap,a sárga jelzésen felmentünk a Gáspár Csúcshoz.Onnan Swinica,sok túrázóval,majd a Sas út kezdete következett.Egész nap ragyogó nap... Még több



Halál a Lánc-hídon
2011/09/19 16:46:00 Küldte: Gejza

 1918. szeptemberében már negyedik éve tartott az első Világháború. A frontokon milliók pusztultak el, vagy kerültek haza megnyomorodva. Az ország teljesen kivérzett, általánossá lett a nyersanyag hiány. Mindent hamisítottak. Az árak az egekbe szöktek.

... Még több



<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 |



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.