Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Csak

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


Nőnap - akkor társkeresés!
2015/03/04 20:50:22 Küldte: triatlonos

Amikor regisztráltam - néhány évvel ezelőtt - akkor gyorsan rájöttem, hogy a Túratárs végeredményben 90 %-ig társkereső. Természetesen a közös érdeklődés előnyeit felhasználva, már szinte fél siker. Magam is sokáig tévelyegtem ennek a kényes témának az útvesztőiben - több- kevesebb sikerrel.

Később az is világossá vált számomra, hogy a szervezett túrák sikere elsősorban a túravezetőn múlik. Nagyszerű túravezetőket ismertem meg, akik értik... Még több



Szabálytalan újévi köszöntő
2013/01/11 19:15:12 Küldte: ildiko1120
Kedves Túratársak!

Élményekben gazdag, boldog új évet kívánok minden Hegyjárónak, a száguldóknak és a bogarászóknak, a fényképezősöknek, kutyásoknak, alvó apróságokat a hátukon-nyakukban cipelőknek, hóban-latyakban sárt taposóknak, illatos nyári fűben elheverve tücsök-ciripelést hallgatóknak, földdel-széllel-vízzel-tűzzel egybeolvadóknak!

Az alábbi verset egy nyugalmazott skót haditengerészeti repülőgép-... Még több






*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.