Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Csobánc

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


Vár-, és templomromok a Balaton-felvidéken
2018/07/17 08:11:41 Küldte: Gejza

Mennél több templomot, vár-, és templomromot járunk be, és mennél többször megyünk el újra egy-egy már jól ismert romterületre, annál több apró megfigyelésre tehetünk szert. Ezekből mondok el most párat, hát ha másokat is érdekel.

A palánkvár[1] kifejezés gyűjtő fogalom. Számos fából és/vagy földből készült erődí... Még többBalaton-felvidéki túranapló 3.
2012/05/06 23:19:02 Küldte: Gejza

Hegyesd és Csobánc vára.

Hajnalban megint a békák dalára ébredek. Az unkák is zenélnek még, de most már a kecskebékák viszik a prímet. Időnként elhallgatnak, aztán egy szólóénekes előkántál, s a következő pillanatban többezres kórus válaszol rá. Ilyet még nem hallottam. Ha valaki mesélné, nem hinném! Kár, hogy nem hoztam magnót! Később k... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.