Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Kerékpár

Blog megtekintése 1 - 5 ennyiből: 64.
Oldal:  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Következő >  Utolsó >>

Biciklivel Perth környékén V.
2017/03/31 09:48:00 Küldte: leslierope

Biciklivel Perth környékén V.

Kis hibát vétettem, mert időrendben ez a túra volt a negyedik, és nem az ötödik. Az előző túra (ami igazából ez lenne), itt olvasható.

És eszembe is jutott, hogy mi volt az oka ennek! Ez volt az egyetlen biciklizésem, amikor nem egyedül mentem, mivel az egyik magyar lakótársam (miután többször mondtam a többieknek, ho... Még többBiciklivel Perth környékén II.
2017/01/26 15:17:16 Küldte: leslierope

Biciklivel Perth környékén II.

A sorozat első része itt olvasható: http://www.turatars.com/blog/view/id_3381/title_Biciklivel-Perth-kornyeken-I/

Az első komolyabb túra után nagyobb szünet következett be. Ennek igazából két oka volt. Az egyik, hogy a bicikli, amit ingyen megkaptam a magyar lakótársaktól, állandóan (körülbelül havonta egyszer) defektet... Még többBiciklivel Perth környékén I.
2017/01/20 16:06:19 Küldte: leslierope

Biciklivel Perth környékén I.

Új tagként blog sorozatot indítok, melynek első témája (nekünk európaiaknak) a távoli, egzotikus és igazán vonzó Ausztrália lesz. Volt szerencsém ugyanis másfél évet (2007 október - 2009 március) e gyönyörű kontinensen élni, egész pontosan Perth-ben, és ez idő alatt szerencsére jutott arra idő, és ene... Még többTuscany Trail 2016 - cuccok
2016/10/24 20:30:56 Küldte: hpal

A szint leküzdéséhez erő kell, ami könnyen elfogy, ha mázsás tömeget kell cipelnünk. Ezért célszerű könnyebb felszerelést választani. Rengeteg oldal foglalkozik az ultralight felszerelésekkel, ezekről lehet tájékozódni a témában. Ami rossz hír: minél könnyebb egy felszerelés, annál drágább. Van egy határ, ami felett (alatt, ha a súlyban gondolkodunk) aránytalanul nőnek az árak.

Van egy egyszerű ökölszabály, amit... Még többTuscany Trail 2016 - a kezdés
2016/10/24 10:11:59 Küldte: hpal

Egy év síkvidéki tekergés után teljesen véletlenül szerettem bele a hegyikerékpározásba. Váctól tartottam Szob felé, amikor Zebegénynél néhány montis lekanyarodott a bringaútról.

Követtem őket be az erdőbe. Akkor egy elég hosszúra áttételezett egysebességes kerékpárral mentem, ami a terepen szinte használhatatlan volt. Mégis végigküzdöttem a Zebegény – Kismaros kört, és rájöttem, nekem az kell.

... Még többOldal:  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Következő >  Utolsó >>*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.