Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Mont

Blog megtekintése 1 - 5 ennyiből: 7.
Oldal:  1 | 2 | Következő >  Utolsó >>

Régi történet
2017/04/06 08:46:21 Küldte: Olaszn

Mont Blanc

2005 nyarán feleségemmel kettesben feljutottunk a Mont Blanc (4807 m) csúcsára.

A túrának voltak előzményei. Tavaly feleségem 46 éves volt, én 48 múltam. 2004-ben ismerkedtünk meg, a mozgás öröme, a hasonló gondolkodás hozott össze bennünket. Világ életünkben szerettünk mindketten kirándulni, az... Még többJôf di Montasio
2016/02/05 20:19:53 Küldte: hungeri_tura

Egy ideje kevergettük a lapokat, hogy kellene menni valamerre ha jó idő lesz. Összeszedtünk célpontokat a szélrózsa irányában és lestük az időjárást: Királykő, Tátra, Maglic, Triglav… Menni kell mindenképp ez volt a jelszónk. Nagy nehezen indulás előtt megszültük, hogy legyen a Júliai-Alpok második legmagasabb csúcsa, az Olaszországban található Jôf di Montasio vagy osztrák nevén Montasch.

... Még többMese az emberről, aki a Großglocknerre indult és a Mont Blanc-t...
2014/08/25 23:40:25 Küldte: pavluxek

Alex történeteA Mont Blanc előkelő helyen terpeszkedik sokak bakancslistáján. Alex barátom a napokban megjárta a nagy hegyet és megírta a tapasztalatait. Küzdelmes vállalkozás volt, mé... Még többMediterrán hullámok: Monte Altissimo
2012/04/15 16:37:56 Küldte: Angyom

Hát eljutottam ide is, ahol pálmafák és örökzöldek nőnek mindenfelé. Ahol találkozik a síkság a hegyvidékkel. A véletlen folytán közbeékelődő tavat pedig még a régi időkben Gardának nevezték el. Megannyi vitorlás, szörfös és vízimádó talál itt magának játszóteret. Egész nagyot. Mi is ezért voltunk itt. Vagy mégsem?

Történetünk Zsuzsival még Horvát... Még többMonte Rosa
2011/01/26 23:40:38 Küldte: Dzseni

Sziasztok! :)

Néhány túratárs kérésére úgy döntöttem dióhéjban összefoglalom a nyári Monte Rosa túránkat. Próbáltunk előzetesen felkészülni, információkat gyűjteni, de sajnos egyetlen leírás sem pontos, ezért nehéz felkészülni rá.

Hárman vágtunk neki a nagy kalandnak: Marcsi, Józsi és jómagam, na meg persze Pötyi, a plüss zsiráf, aki mindig a hátizsákomba kapaszkodva jut fel kölönböző csúcsokra.

http://www.turatars.... Még többOldal:  1 | 2 | Következő >  Utolsó >>*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.