Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Perth

Blog megtekintése 1 - 5 ennyiből: 6.
Oldal:  1 | 2 | Következő >  Utolsó >>

Biciklivel Perth környékén VI.
2017/04/18 10:01:03 Küldte: leslierope

Biciklivel Perth környékén VI.

 A legutolsó és egyben a legkeményebb, legkalandosabb túra leírása következik. Miután szinte mindegyik víztározót vagy egyéb látványosságot megnéztem magamnak a Darling Scarp környékén, úgy gondoltam, hogy messzebbre kellene hatolni az ausztrál vidék belsejébe. Néhány hónapja már birtokomban volt egy autós atlasz (2008 elején vett... Még többBiciklivel Perth környékén V.
2017/03/31 09:48:00 Küldte: leslierope

Biciklivel Perth környékén V.

Kis hibát vétettem, mert időrendben ez a túra volt a negyedik, és nem az ötödik. Az előző túra (ami igazából ez lenne), itt olvasható.

És eszembe is jutott, hogy mi volt az oka ennek! Ez volt az egyetlen biciklizésem, amikor nem egyedül mentem, mivel az egyik magyar lakótársam (miután többször mondtam a többieknek, ho... Még többBiciklivel Perth környékén IV.
2017/02/27 09:03:37 Küldte: leslierope

Biciklivel Perth környékén IV.

Őszintén bevallom ez az a túra, amire a legkevésbé emlékszem. Az útvonal és a képek megvannak, de a köztes élmények és gondolatok (nagy része) már elvesztek.
Annyi bizonyos, hogy amint az előző részben említettem, elhatároztam, hogy a Canning gáthoz visszatérek, de ezúttal a déli irányból.

A túrának már az elején vol... Még többBiciklivel Perth környékén III.
2017/02/09 19:16:00 Küldte: leslierope

Biciklivel Perth körül III:

Az előző, könnyebb túra leírása itt érhető el.

Három hét telt el az előző kerékpározásom óta, és egy újabb olyan hétfőre ébredtem, amikor ráértem hosszabb túrára elmenni. Ez már közel sem ígérkezet olyan könnyűnek, mert megint a Darling Scarp felé vettem az irányt. Egy olyan utat néztem ki, aminek egy része... Még többBiciklivel Perth környékén II.
2017/01/26 15:17:16 Küldte: leslierope

Biciklivel Perth környékén II.

A sorozat első része itt olvasható: http://www.turatars.com/blog/view/id_3381/title_Biciklivel-Perth-kornyeken-I/

Az első komolyabb túra után nagyobb szünet következett be. Ennek igazából két oka volt. Az egyik, hogy a bicikli, amit ingyen megkaptam a magyar lakótársaktól, állandóan (körülbelül havonta egyszer) defektet... Még többOldal:  1 | 2 | Következő >  Utolsó >>*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.