Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Pünkösd

Blog megtekintése 1 - 3 ennyiből: 3.


"Nem csak kenyérrel él az ember..."
2014/07/01 23:44:09 Küldte: Gejza

Még az Antal kormány idején rendelték el, hogy a nyugati demokráciákhoz hasonlóan nálunk is munkaszüneti nap legyen a Pünkösd hétfő. Tíz egynehány éve, amikor az ünnep május közepére esett, három és fél napos autóbuszos kirándulást szerveztem a Jeli Arborétumba és az Őrségbe.

... Még több



Kerékpárok éjszakája
2013/06/23 19:16:37 Küldte: marcellus

Az év legrövidebb éjszakáját bringázással töltöttük. Budapest Békásmegyer Pünkösdfürdői strand bejárata előtt volt a találkozó és Szentendrére tekertünk ki kényelmes tempóban. Egy kis pihenő útán vissza indultunk Budapestre.

Videó Rácz Ferenc szervező munkája egy kis izelítőt ad a hangulatról.

Akkor mint a videóban is szerepel JŐVŐRE VELETEK UGYANITT 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9cymGWD9kgk

... Még több



2010. Pünkösd - bringatúra Pécsről
2010/05/27 22:08:39 Küldte: Kitekint

A szokásos postás tavaszi nagytúránkat ezúttal az EKF jegyében Pécsre szerveztem - a vidékiek részére ingyen szállással.
Az első Bringást - Gabi47-et, kivel az OTT-on együtt vezetjük a bringatúrákat - pénteken 3/4 5-kor vártam a vasútállomáson, ahonnan sietve tekertünk a Vasarely múzeum felújítást követő megnyitójára, majd irány a szállás, ahova hamarosan befutott Nagykanizsáról Józsi is, a többiek szombat reggel érkeztek.
Kiosztottam az egyedi g... Még több






*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.