Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Rám-hegy

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


Egy 2napos- Dobogókőről Dömösre kanyonokon át!
2018/09/14 10:08:17 Küldte: Charlyboy
Skacok!
Többen érdeklődtek, hogy végül is, hogy sikerült a 2napos deszantos, kalandos, fotós, - Kanyonok mentén Dobogókőről Dömösre - medertúránk.Íme a képes beszámoló. Mivel menet közben egyre fogytunk (tízen kezdtük, nyolcan kinn aludtunk, négyen végigmentünk), így a két napot 2 külön albumba (1. és 2. nap) rendeztem.Sokan nem merték bevállalni, sokan lemondták és jó páran aggódtak, - joggal - a beharangozott óriási vihar miatt, ami éjjelre meg is ér... Még többValamilyen szék helyett
2012/03/18 17:35:11 Küldte: Maty

Néhányan már tudjátok, néhányan még csak most halljátok először: a tavaly május 13-i (péntek!) bringás balesetem kicsit megint közelebb repített az emberi dolgokhoz. Így a gyógymasszőri képzés mellé - saját gyógyulásomért, tehát jól felfogott érdekemből - elkezdtem keleti (ön)gyógyítással is foglalkozni. A mai túra ezen a vonalon született.
A dolog úgy indult, hogy a technika ördöge megin' megtréfált: nem ment át a jelentkezésem a Gaz Ellens... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.