Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Sástó

Blog megtekintése 6 - 10 ennyiből: 12.
<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 | 3 | Következő >  Utolsó >>

Az I. OTT fél év és 2 hét távlatából... 2.rész
2010/08/05 12:50:39 Küldte: furge

Az I. OTT két hét,illetve fél év távlatából...

2. rész

péntek


 Ahogyan az előző blogom végén írtam,itt már konkrétan a sástói élményekről fogok beszámolni,de mégsem a megérkezéstől kezdem,hanem még visszakanyarodok picit a csütörtök délutánba.

 Arról tudtam már régebben,hogy én sehogyan sem lehetek az első érkező a táborba,ugyanis Mamaci és Jmarianna túratársak kb egy hónappal előre jelezték,hogy ők már... Még többAz I. OTT fél év és 2 hét távlatából... 1.rész
2010/08/04 17:20:48 Küldte: furge

Az I. OTT két hét,illetve fél év távlatából...

1. rész


Először is elnézést kérek minden kedves Túratárstól,akik várták,hogy majd írok blogot,és lassan azt hihették,hogy nem fogom megtenni!

El kellett teljen kis idő,hogy az élmények és a tapasztalatok, kicsit megérlelődjenek,leülepedjenek bennem.
Gondolkoztam,hogy kettő külön blogban foglaljam össze a találkozó előkészületeit,illetve magát a 3 napos rendezvényt. Vagy egyben... Még többBringatúrák az első OTT-on - 2010.07.23-25
2010/07/26 19:09:07 Küldte: Kitekint

Az első országos túratárs találkozó megvolt 2010. július 23-25-e között Sástón. A 3 napra négy bringatúra tervet állítottunk össze Gáborral, melyeket megrajzoltam a bikemap-en, -mely alapján az érdeklődők a szintmetszettel együtt előre tájékozódhattak a terepviszonyokról.

Pénteken a délelőtti órákban elfoglaltuk helyünket a sástói táborban. 7 kerekes a B épületben kapott helyet,... Még többMátrai emlékek IV.
2010/07/22 10:25:27 Küldte: Gejza

Egy reggel korán felébredtem. Az ablakon át a felhőket néztem, amint lassan keletre vonultak. Nem tudtam már visszaaludni, mert nagyanyám falrengető módon hortyogott. Mesélte, hogy egyszer régen erős orrvérzése volt, amit sehogy sem tudtak elállítani az orvosok, végül az eret kiégették. Azóta ha olyan szögben van a feje még az ablaktáblák is remegtek a... Még többMátrai emlékek III.
2010/07/19 15:10:04 Küldte: Gejza

A vasárnapi áhítatokról már a mama húgától, Marcsa nénitől értesültünk. Aki lelkendezve mesélt ezekről a felejthetetlen estébe hajló délutánokról. Az üdülőbe a református lelkész családok kaphattak beutalót, s mindig akadt, aki a vasárnapi szolgálatot elvállalta. Gyakran a teológia valamelyik tanára mondott érdekes biblia magyarázatot. Énekeltünk, imádkoztunk, aztán a felolvasott igéről ke... Még több<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 | 3 | Következő >  Utolsó >>*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.