Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Örjeg

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


Az Alföldi-kék és az Illancs
2018/08/09 21:32:35 Küldte: Gejza

Meleg van. A hőségben lakásom árnyas, szellős részébe húzódva keresgetek a világhálón, s tervezgetem őszi, téli túráimat. Pár hónapja vettem meg az Alföldi kék-túra igazoló füzetét, s most azok blogjait olvasom, akik már bejárták. Egy  kerékpáros  csapat jól  haladt ... Még több



A hant, a pentele, a halom és a pilis
2018/04/23 12:01:55 Küldte: Gejza

Dédanyám mesélt nekem a tavaszi nagy vizekről. Kislánykorában – tehát az 1850-es évek végén – a Duna áradása nyomán megteltek az erek és mocsarak, a víz elöntötte a laposokat és Kunszentmiklóstól Szabadszállásig egyetlen néhány deciméter mély tóvá lett a táj. Hasonló nagy vizekről beszélt nekem öreg vadász barátom, Zsiga bácsi[1] is. Az „Ahogy elkezdődött…” című könyvében így ír erről:

... Még több






*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.