Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Blog megtekintése 1641 - 1645 ennyiből: 1829.
<< Első  < Előző | Oldal:  327 | 328 | 329 | 330 | 331 | Következő >  Utolsó >>

Döbbenetsorozat a Bükkben
2010/04/18 16:07:13 Küldte: Loobelt

Régóta tervezett útvonalat jártunk be tegnap a Bükkben néhány barátommal. A hegység északi oldalának változatos, magashegységi hangulatot idéző világát kalandoztuk be.

Péntek este foglaltuk el a szállást a Bánkúti síklub turistaházában (Nagyobb reklámot érdemelne ez a turistaház, mint amennyit biztosítanak neki. Remek konyha, kényelmes társalgó és kedves vendégfogadás.) Péntek esti ivászat után, szombaton reggel hn 9kor már megtett... Még több



Alsó-Kecskevár és Csondró völgy
2010/04/18 10:15:13 Küldte: Sierra

Üdv!


A blog címében szereplő két különböző helyszín két különböző időpontban lezajlott túrát takar, ami a közös bennük, hogy mindkettő olyan kicsi, rövidecske túrának indult, aztán "elszaladtak" a kilométerek és jó hosszú menet lett mindkettőből.

04.10. Az első túra általam meghirdetett "túratársas" kirándulás volt. A már unalomig emlegetett térdműtétem utáni első szervezett túra. Bükkszentkeresztről indult, célja az Als... Még több



A havas Lugauer
2010/04/17 16:06:44 Küldte: blaho82


    A siszezon végeztével újra kezdtem hallani a hegyek hivó szavát.Egyre erősödött bennem a túrázási vágy, hogy a hegyek közt lehessek.Kis töprengés utánn a Lugauer csúcsra esett a választás amit tavaly novemberben nem tudtunk megmászni.

    A webcamerák és az időjárás előrejelzés... Még több



Gyalogtúra az Aggteleki- hegységben
2010/04/16 21:25:45 Küldte: boresz

A húsvéti gyalogtúránk a Rákóczi expresszen büntetéssel kezdődött. Nem vettünk pótjegyet,/azt tudtuk, hogy helyjegy nem kell/, de azt nem, hogy 400 forintért pótjegyet kell venni.

Elindultunk az Aggteleki-hegység felé, Miskolcon átszállva egy kis piros "kávédarálóba" Komjátiig. Kicsi aranyos falu, barátságos emberekkel és sok-sok gólyával. A szállásunkat igen kedvező áron kaptuk 800 forintért a helyi református tiszteletes fentartása alatt álló vend... Még több



Gondolatok a természetjárásról, túrázásról
2010/04/15 18:45:27 Küldte: Ejszaka_Portyazo

Az idén valahogy mindenki még fokozottabban várta a tavaszt, ami nehezen akart eljönni, de végül megérkezett, megmutatta magát, aztán vissza is tért a rossz idő. (Tudom: "Rossz idő ugyan van, na de csúnya?!"), de biztos vagyok benne, hogy megjön a szép idő és lesz lehetőségünk remek túrákat tenni az idén is.

Nem is szoktam túrázásnak nevezni, sokkal jobban szeretem a természetjárás kifejezést, aztán hogy ennek mennyiben felel meg az, amit csinálok, azt n... Még több



<< Első  < Előző | Oldal:  327 | 328 | 329 | 330 | 331 | Következő >  Utolsó >>



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.