Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: A

Blog megtekintése 691 - 695 ennyiből: 1370.
<< Első  < Előző | Oldal:  137 | 138 | 139 | 140 | 141 | Következő >  Utolsó >>

Tündér mese NŐ napra
2012/03/08 17:29:35 Küldte: Gejza

 A bágyadt őszi napsugárban az arany lombú nyárfákról, mint színes pillangók kerengenek alá A hulló levelek. A tavakban szárcsák, récék, és bukó madarak sokasága. Tavasszal A laposokban összefutó vizek mentén futómadarak. Nyári melegben susogó nádasok, borókások, szürke nyárasok.

... Még több



Kamera a magasban
2012/03/07 11:43:16 Küldte: szamoca86

Remélem, senkinek nem volt még olyan élménye A kamerájával, hogy szeretne felvenni valamit, amit érdemesnek talál rá, és A kamerája ugyan működik, minden funkció hibátlan, csak éppen A felvétel nem rögzül. Mertbizony velem sajnos megtörtént. Voltak előjelei is, de egyszercsak végleg bemondta az unalmast.
A történet messzire nyúlik. Földrajzi értelemben is, de ne szaladjunk előre. Kezdem az elején.
Úgy bő három évvel ezelőtt vettem egy SONY HDR-SR11E t... Még több



Egyszer volt, hol nem...
2012/03/07 01:00:24 Küldte: Dors

Egyszer volt, hol nem: az ember lánya több profi túrán való részvétel után úgy döntött, hogy szervezésre adja A fejét. Kinézi az útvonalat, rákészül, toboroz, majd A szent napon felkél, és elindul - szerencsét próbálni .

Szóval szervezőnk (ÉN!) beesik az általa megadott helyre épp időben, és az időközben 2-ről 1 főre amortizált résztvevő csapat nincs sehol.

Kicsi tájékozódás - ilyen busz nincs, de sebaj van másik. Várok, még mindig eg... Még több



Ajtócsapkodás, tányércsörömpölés
2012/03/06 21:52:02 Küldte: kallaipisti

Avagy téli túra A Liptói-Tátrában

Előzmények (csak türelmes embereknek)
Egy álom vált valóra A hétvégén. Egy ideje tervezgetek magamban egy téli, havas, magashegyi túrát valamelyik közeli szelídebb domborzatú hegységbe, de mintha A sors nem akarná, valami egész télen áthúzta A számításaimat, pedig három különböző tervem és úti... Még több



Gyalogás a Péceli,és Tarcsai szurdokokban
2012/03/05 09:20:57 Küldte: egripeter

Egy régebbi tervemet valósítottam meg A Péceli,Tarcsai,és Szilas patak szurdokainak az újbóli bejárását.Az Örsről indulva beérkeztünk ahol páran mindenáron meg akarták nézni A Kastélyt. 3 perc volt rá kívülről,s már mentünk is vissza A túrakiinduló pontjához A vasútállomásra ahol A vonattal érkezők már vártak.Mivel már 1/4 11 volt egy elhanyagolt ösvényen indultunk felfelé A patak mellett.A horgásztó után megtaláltuk A zöld jelzést, /itt 11 óraizt... Még több



<< Első  < Előző | Oldal:  137 | 138 | 139 | 140 | 141 | Következő >  Utolsó >>



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.