Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Ala

Blog megtekintése 16 - 20 ennyiből: 151.
<< Első  < Előző | Oldal:  2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Következő >  Utolsó >>

Aligától - Aligáig Gyalogos Balaton Körtúra
2016/04/26 20:36:59 Küldte: hev53

Aligától Aligáig Gyalogos Balaton körtúra Teljesítési számom: 049/2013

A túramozgalom kiírója a MÁV Vezérigazgatóság SC. Természetjáró szakosztálya. Honlapjukon az útvonal kialakítás rövid története és a teljesítők listája is elérhető.

Táv összesen a füzet szerint ajánlott útvonalon: 398 km,
Szint összesen a füzet szerinti irányban bejárva: 5970 m


2011-2013 között sikeresen végigjártam... Még több



Miért nő bodza a bükkösben?
2016/03/28 14:32:36 Küldte: Gejza

Felejthetetlen élmény  a Tátikán a több száz éves, vihar döntötte, hatalmas  bükkfák  között járni. Gyönyörű áprilisban,     amikor egybefüggő medvehagyma szőnyeg borítja az erdő alját, de valójában ott minden évszaknak meg van a maga szépsége. Szeretem az Országos Kék Túrának ezt a szakaszát. A Balaton-felvidéknek ezt a kicsiny term... Még több



Stary Smokovec - Slavkovsky stít
2016/01/11 17:31:27 Küldte: Talpfaszamlalo

Aki egy kicsit is ismer, az tudja, hogy szinte mániákusan imádom a Magas-Tátrát. Hihetetlen ellentmondás ez sokak számára, hiszen a legtöbben csak a kopár, barátságtalan sziklákat, a kiszámíthatatlan időjárást és a nagy szakadékokat látják benne. Az én szememben viszont pontosan az az elhagyatottság, az évezredes változatlanság az, amely a legjobban lenyűgöz benne. Fantasztikus dolognak tartom azt, hogy km-eket megtéve járhatom be ezeket a hatalmas, ám m... Még több



Gyömbéri hótalpas szezonkezdet, avagy tanuljunk jégen járni!
2016/01/10 19:26:49 Küldte: Talpfaszamlalo

Hótalpasnak volt meghirdetve, de talpakon kívül csak jéggel találkoztunk, sajnos a hónak csak nyomait láttuk. Ezzel nem a szervezőket akarom bántani, hiszen nem ők tehetnek róla. Ilyen a mi formánk nővéremmel: eddig egyetlen hasonló túrán vettünk részt (Donovalyban, melyet később rakok fel), de egy pár száz méteres szakaszt leszámítva ott sem sok hasznát vettük a talpaknak.

Mostani túránk a Trangoska parkolójából indult a zöld jelzésen. Egy... Még több



Okleveleink és a klímaváltozás
2015/09/01 10:58:47 Küldte: Gejza

A koraközépkorról alig tudunk valamit. A régészeti leletek, királyi adománylevelek, vagy a szomszédos birtokosok perlekedéséből fennmaradt írások, bizony csak a jéghegy csúcsai. Aki azonban nyitott szemmel járja az erdőket, érdekes összefüggésekre érezhet rá.

------------------------     &n... Még több



<< Első  < Előző | Oldal:  2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Következő >  Utolsó >>



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.