Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Tés

Blog megtekintése 11 - 15 ennyiből: 15.
<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 | 3 |

Tés - Rómaifürdő - Jásd, Szentkút
2011/10/14 20:35:55 Küldte: Amadeus


Az úgy volt, kedves olvasó, hogy készültünk a Somló túrára, így terveztünk Veress Csabival egy előzetes bejárást Somlóra, szept 11-én. Hívtam Sipos Ildit is. Viszont Csabinak váratlan közbeszólt a térde.

Ez 10én este, az utolsó pillanatban derült ki. Gyors átprogramozás és az új irány Várpalota – Vár völgy – Márkusszekrénye völgy – Tési rakató – Tés – Csepegő á... Még több



Csicsmány, a titokzatos falu
2011/06/10 14:17:45 Küldte: petour

A fehér gyászról szóló cikkemben utaltam rá, hogy Csicsmány nem csak a rendkívül különös halottas viseletről, hanem egyedülálló motívumokkal kifestett faházairól is nevezetes. Nos, kezdjük az elején!

Csicsmány (Čičmany) a mai Szlovákiában, Zsolnától délre kb. 20 km-re, a Strázsa-hegy ala... Még több



Mit lehet erre írni???
2011/03/07 11:02:56 Küldte: domi

Túravezetői pályafutásom alatt találkoztam már pár érdekes emberrel. A legutolsót megosztom  veletek.

Barátom hívta fel a figyelmem egy túrára, jelentkezzünk. Így is tettünk hárman bejelentkeztünk, fórumba írtunk mint ahogy mindig szoktunk. Barátom felhívta a telefonszámot érdeklődni a túra iránt, kapott egy másik számot meg infót, más fogja vezetni a túrát mert a túravezető nem ér rá.

Jót nevettünk ezen majd maradtunk a te... Még több



Csehország, Telč, SzG3
2011/01/23 09:18:35 Küldte: szalay3

Sziasztok, Gábor vagyok! Most ismét egy UNESCO világörökség által védett helyen vagyunk. Telč elhelyezkedése is fantasztikus, hatalmas halastavak, gyönyörű parkok alkotják a városmag konturját. Körbe is lehet (és érdemes) sétálni, hogy kívülröl is megnézzük a városmagot. Az egyik kapun, vagy hídon beérkezve jutunk a főtérre, mely hosszában helyezkedik el a földnyelven. A főteret övező házak a legszebbek közé tartoznak Csehországban. Itt találkoztu... Még több



Te mit tennél?
2011/01/03 12:50:37 Küldte: domi

Túravezetőként néha nehéz döntéseket kell meghozni. 

Nézzük jelen esetben mi történt.

A túraterv. Két napos túra második nap. 

Itt kezdődtek a problémák! Tíz emberből nyolcnak tetszett, kettő hisztizett ő nem akarja, nem fogja bírni, rövidebbet akar. A kiírás szerinti tervet módosítottuk, kicsit könnyítettünk, rövidítettünk. 

Kis vita, még rövidebb legyen, még könnyebb, majd a nem kötelező jönni elv a... Még több



<< Első  < Előző | Oldal:  1 | 2 | 3 |



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.