Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Természet

Blog megtekintése 1 - 5 ennyiből: 14.
Oldal:  1 | 2 | 3 | Következő >  Utolsó >>

Filmsorozat a Youtube-on!
2015/05/02 17:06:42 Küldte: dani96

Sziasztok! Februárban elkezdtem elindítani a KIRÁNDULÁSOK című sorozatot, melyben a nem túl távoli helyeket bejárjuk (Pilis, Börzsöny, Budai-hegység, esetleg Mátra, Bakony) és dokumentáljuk a túrát. Eddig 4 rész készült el, de havonta 1 alkalommal készítek újat.

https://www.youtube.com/playlist?list=PL-jd6UR5UK3yca0yHmwTLbwhPZwUEtf7Q


Részek:

1. rész:

https://www.youtube.com/watch?v=OIRe2cgDRWg&list=PL-jd6UR5UK3yca0yHmwTLbwhPZwUE... Még több



Mikor a mese valósággá válik
2014/02/23 21:00:10 Küldte: bakcso

Köszönöm a pozitív visszajelzéseteket a "Döbbenetes hasonlóság a Tisza tó és a Világ nagy folyói között" blogommal kapcsolatban, melyhez még annyit szeretnék hozzátenni, hogy én is úgy bukkantam a képekre, hogy a Világ nagy folyóit tanulmányoztam, miközben rá döbbentem, hogy nekem is vannak teljesen hasonló fotók.

A megerősítés mégis korábban vált bennem valósággá, mikor azt tapasztaltam, hogy egyre többen látogatnak bennünket tengeren túlr... Még több



Isten nyomában 2. - Hazafelé
2012/05/02 21:20:33 Küldte: Lolli

...nincs több idő, ez itt és most a jelen. Még ma este meg kell fejtenem, hogyan jutok haza. Olyan régóta akarok haza jutni...haza...dehát hol van az a haza? A világ? A hazám? Az otthonom? A szobám?  ...             

Három hete egy nagy katyvasz van körülöttem. Nem tudom honnan jöttem, nem tudom hová tartok. Minden összezavarodott és megállt az idő. Legalább is olyan lassan telik mint még soha. És nem tudok elindulni. A fej... Még több



Öntudat, környezettudat, egó
2011/12/10 16:51:54 Küldte: dalos

     Reggel van. Felkelek. Kinézek az ablakon. Köd van. Az évszakhoz képest meglepően meleg. Szerintem ez tök jó, hogy nem fagy be a valagam. Nem is értem mit kárognak; hogy ennek bármi emberi tevékenységhez köze van?  Ha van, ha nincs: közöm?

     A lakásban is nagyon kellemes. Minden szép tiszta. Gondoskodom róla. Mindenhez külön tisztítószert hasz... Még több



Kerékpáros diszharmónia
2011/04/21 16:56:45 Küldte: dalos

    Tegnap olvastam egy remekbeszabott kerékpáros élményről beszámoló blogot, nevezetesen Maty-ét. Nagyon tetszett, felidézte bennem saját hegyikerékpár maratonos élményeim. Aztán a megyei lapban ma újra kerékpáros „élményekről” olvastam, melyek kedvenc (lévén hozzám legközelebb eső J) hegységemben, a Kőszegi-ben estek meg.

&nbs... Még több



Oldal:  1 | 2 | 3 | Következő >  Utolsó >>



*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.