Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Vár

Blog megtekintése 31 - 35 ennyiből: 85.
<< Első  < Előző | Oldal:  5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Következő >  Utolsó >>

Evezés elfelejtett D-Szlovák folyókon
2014/06/14 05:58:25 Küldte: egripeter

 Április 30-án kis késéssel végre befutott a csapat a GE csónakházba,és evezhettünk át indulási helyünkre a Római partra. Hajók,és a holmik a trélerre kerűltek,és a vontató 15 személyes buszba űlve indúltunk Esztergomon át Nasvady-An'ala pusta felé. Késő délután már vertük a sátrakat a parton amit már előtte lejártam egy út során.

... Még többAz éjszaka hangjai.
2014/06/12 07:33:45 Küldte: Gejza

Hangos, fémes csattanásra ébredek. Fülelek, de nem ismétlődik a zaj. Csak az út menti gyertyánokról lecseppenő vízcseppek koppannak az alumíniumlemez tetőn, s akkora zajt csapnak, mintha a fülemen dobolnának. A feltámadt szél mozgatja az ágakat, megint pattan, vagy inkább pendül valami, de lépés  hangokat nem hallok…

 

... Még többMócok földjén a Gyalui havasokban
2013/12/26 22:49:27 Küldte: vador

Kíváncsian vártam a túrát, hiszen a Gyalui havasokban még sosem voltam. Igen, lehetett volna Szebeni havasok, Béli hegység, Gutin vagy ki tudja hányadik Bihar hegységbéli kiruccanás is, de a csapat a Gyalu mellett döntött. Nem bántam. Találgattam milyen élményeket tartogat nekünk ez a Biharnál alig alacsonyabb, mégis alig-alig járt hegy. Nem gondoltam, hogy nem az Öreg-havas 1826m-es csúcsa vagy a Bélavár óriási dolomit-mészkő sziklaletörései fogják rám... Még többGyalui-havasok - rehab-túra II.
2013/12/19 12:46:25 Küldte: kallaipisti
3. nap
Reggel ismét a nappal keltünk. A tervek szerint mi Judittal a bélavári körutat akartuk lejárni, amiről a többiek előző nap visszafordultak, úgy, hogy az elején megmutatják az utat, amit a széltörésben találtak, majd ők elmennek a Podságai-szoros fele, és délután 3-kor találkozunk indulásra készen az elrejtett cuccainknál. Még aznap vissza akartunk menni első esti sátorozóhelyünkre, hogy másnap, vasárnap, minél könnyebben visszatérjünk a kocsihoz és... Még többGyalui-havasok - rehab-túra I.
2013/12/19 12:43:03 Küldte: kallaipisti
Ennyi agyalgásban, ötletelgetésben még nem volt részem abban a pár évben, mióta rendszeresen túrázok – és mindezek ellenére (vagy pont ezért?) az egyik legszebb túra kerekedett a dologból, amin eddig részt vettem!Tekintve, hogy (egyelőre) nem cipelhetek nagy terhet, és korlátozott lehet a távolság is, amit egyszerre képes vagyok megtenni, egy olyan túrát szerettem volna Judit őszi szünetére, ami olcsó, csillagtúra-jellegű vagy könnyű vándortúra, és rendkívü... Még több<< Első  < Előző | Oldal:  5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Következő >  Utolsó >>*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.