Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Bánkút

Blog megtekintése 1 - 4 ennyiből: 4.


Bükki 900-asok teljesítése
2017/07/07 16:49:45 Küldte: Talpfaszamlalo

Attila haverom fejébe vette, hogy Ő meg akarja lépni a Bükk 900-as túrát. Én inkább a kötetlen, saját magam által kitalált és megtervezett túraútvonalak híve vagyok, de hát üsse kavics, az idei Tátrázás előtt legalább egy jó állapotfelmérésnek beillik majd.


Sajnos a munkarendünkből adódóan meglehetősen nehezen tudtuk összeegyeztetni a dolgot, de kis variálással sikerült. Reggel kocsiba pattantunk és fellőttük magunkat Bánkútra. Gondol... Még több



Bükk-fennsík 4.
2010/05/12 11:16:59 Küldte: Gejza

Hajnali sétámról visszatérve az előtérben találom a társaságot. A gyerekek reggeliznek, Julcsi az útra való szendvicseket készíti.

 

... Még több



Bükk-fennsík 3.
2010/04/29 00:09:53 Küldte: Gejza

Valaki elment az ablak alatt. Távolodó léptei alatt csikorog a zúzott kő. A túlsó ház felett, az oldalban, középkorú bükkös ezüstös törzsei világítanak. Koronájukat bearanyozza a kelő nap sugara. Susogva zúg a szél a fenyvesben, fújja, bodrozza a gallyakat. Az öreg barkócafa levelei sötétzöldek, fonákjuk vi... Még több



Bükk-fensík I.
2010/04/18 23:41:50 Küldte: Gejza

1996. Augusztus elején a Keszte családdal a Bükkben jártunk.

Korán kelő vagyok, így reggelente volt időm papírra vetni az előző nap élményeit. Káprázik a s... Még több






*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.