Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE

A Túratárs.com oldal célja, hogy összefogja a magyarországi túrázó közösséget.

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz.

Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.

A túratársak száma átlag havi 600-800 új taggal bővül. Így hamarosan egy több ezres létszámú, azonos érdeklődésű közösség fog kialakulni az oldalon, mely fogékony minden túrázással kapcsolatos hírre és eseményre.

Kapcsolatfelvétel: info[kukac]turatars.com
Telefon: 20/5605114
Webtiger Bt.
Cégjegyzékszám: 0506011808
Adószám: 21001666-1-05
Tárhelyszolgáltató: Dataland

Üdvözlettel: Turatars.com*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.