Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Bátor

Blog megtekintése 1 - 4 ennyiből: 4.


Aki Bátor, erre jár
2021/12/20 12:45:28 Küldte: batortanosveny

Ahol a Bükk nyugaton véget ér, és a Heves–Borsodi-dombvidék erdős hullámai kezdődnek, az erdők ölelésében e két tájegység határán fekszik egy aprócska, alig 390 lelkes palóc falu, Bátor. A település neve a sztyeppei, törökös eredetű katonai méltóságnévből, a Bátor szóból származhat.

Már a bronzkorban megjelent itt az ember, és a régészeti leletek alapján eleink már a kora Árpád-korban megtelepedtek a Laskó- és az Aranyos-patakok öss... Még többLépésről Lépésre - Szombathelytől Pozsonyig (2014ből)
2017/05/16 11:47:43 Küldte: Anihun

Eredeti bejegyzés

Minden dologban az első lépések a legnehezebbek. Most is nehéz megfogalmaznom mit is szeretnék írni. Nem szeretném túl fennköltre, de nem is szeretném túl laposra. Csak írni szeretnék, megosztani veletek azt, amit az elmúlt 8 és fél napon át éreztem, tettem, gondoltam. A szavak sajnos csak egy töredékét a... Még többVárpalota várai
2012/12/23 16:45:53 Küldte: Gejza

Várbarátok körében a 2012-es év nagy szenzációja, hogy a Várpalota melletti Pusztapalota néven ismert lakótorony romjaitól, légvonalban mindössze 130 méterre egy – eddig teljesen ismeretlen – sáncvárat találtak. December elején néhányad magammal mi is felkerestük.

... Még többA bátorság virága
2011/07/18 13:39:35 Küldte: Laccer

Felébredtem, és nem tudok újra elaludni. A bátorságról álmodtam. Sikerült megértenem a szó egy mélyebb jelentését. Nem az a bátor, aki nem fél. Nem az a bátor, akinek eszébe sem jut, hogy félni kellene. Az igazi bátorság ott kezdődik, amikor valaki a félelemtől bénán, könnyes szemmel veti bele magát az ismeretlenbe. Nem biztos, hogy eszébe jut, de ezek a pillanatok lehetnek az élet igazi fordulópontjai. Itt nézhetünk szembe önmagunkkal, gyengeségeinkkel... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.