Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Bakancs

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


Első túrám
2017/11/06 12:01:40 Küldte: Eva962

Az első..

Az első komolyabb túrám- nem is jó szó- túra kísérletem-, ahol sok mindent megtudtam magamról,és a felszereléseimről

Borús reggel, néha esett az eső , de többnyire nem. Így elindultam , gondoltam neki vágok  a Stappitzer see völgynek, és onnan, majd megyek valamerre. Túra cipő, vízállókabát, hátizsák, zsákomba víz, némi élelem.  Természetesen belesve a kezdők hibájába, úgy gondoltam, hogy késő délutánra bármerre is... Még többFelszerelés és egyéb okosságok
2010/07/26 23:30:19 Küldte: Viane

Felszerelés és egyéb okosságok
Szándékosan kerültem eddig a témát, hiszen ki is vagyok én, hogy az alig egy éves túrázós tapasztalatommal osszam az észt, de a múlt heti lengyel-tátrai túránk ráébresztett, hogy érdemes az összes lehetséges fórumot megragadni, és elmondani mindazt, amit eddig megtanultam, vagy ellestem másoktól.

A lány a hegyen
Persze nem ő volt az egyetlen, aki hétköznapi öltözékben (térdnadrág, trikó, fehér edzőcipő) vá... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.