Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Betyár

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


Betyárok nyomában
2012/03/26 20:01:04 Küldte: hev53

Visnye - Szilvásszentmárton

Táv: 12 km Szint: 200 m

A Zselic belső területére vezetett ezen a szép tavaszi napon a TTSE túrája Borsos Bandi vezetésével. Autóbusszal jutottunk el az indulási helyre - Visnyére, ahonnan a baranyai megyehatáron lévő kis eldugott település Visnyeszéplak felé indultunk. A fennsíkra vezető út gyorsan bemelegítette a csapatot aztán a Zselic egy nagyon szép részére érkeztünk. Hatalmas bükkök és tölgyek jelezték, hogy... Még többAz utolsó nógrádi betyár
2012/01/08 18:01:45 Küldte: petour

Az utolsó nógrádi betyár, Sisa Pista egyik búvóhelye – a legendák szerint – az Északi-Börzsönyben, az Oszlai-árokban található sziklaüreg volt. Az első, 11 Ft-os turistatérképen nem is szerepelt ilyen nevű hely. Aztán 1989-ben, az új kiadású Börzsöny-térképen – bár tévesen „Orlai-árok”néven - végre feltüntetésre került. Az eldugott helyen húzódó rövid, de igen vad szakadék szinte járhatatlan.

... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.