Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Borneó

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


Borneó bővebben
2010/07/27 11:39:26 Küldte: bbende

Kuala Lumpurba érkeztem a Qatar Légitársaság gépével, dohai átszállással. Mindenkinek csak ajánlani tudom, jó kis légitársaság, mindenki szabadon választhat vagy 100 filmből, nem is aludtam! KL-ben átbuszoztam helyi járattal - mert nappal mindig van olyan! - az Air Asia repterére, és ott a már előre interneten megváltott repülőjegyemmel, olcsón, átrepültem Borneó szigetére. A helyiek úgy utaznak repülővel, mint mi busszal, viszik a nagy pakkokat, tömeg, kicsi... Még több



Borneó
2010/07/16 20:36:38 Küldte: bbende

Januárban Borneón voltunk hárman, láttunk szabadon orángutánt, borneói törpe elefántot, hosszúorrú majmot, orrszarvú madarat. Kedvenc hobbimnak is hódoltunk: sznoriztunk korallzátonynál. Utazni teljes értékben csak úgy lehet, ha a tömeggel közlekedünk, a helyiekkel eszünk. Jó túra volt!

... Még több






*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.