Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Bronzkor

Blog megtekintése 1 - 3 ennyiből: 3.


Sóskút, Kálvária-hegy
2016/02/16 12:52:21 Küldte: GejzaA teljesítménytúrákon gyakran elloholunk olyan helyek mellett, ahová érdemes lenne később visszamenni, és alaposabban megnézni. Ilyen hely a márciusi Bia 25-ön a Sóskúti kálvária-hegy[1] is.

... Még többRendhagyó túra az észak-Gerecsében
2015/04/15 00:20:53 Küldte: Gejza

Ez az erőfoltokkal, horhosokkal és több száz hektáros szántóföldekkel borított lankás táj kívül esik a túrázók látókörén. A tavaszi hétvégéken több százan indulnak kalandtúrákra a környező országok szurdokvölgyeibe. Pedig, ha tudnának róla még az Osztrákok is csodájára járnának az itteni vízmosások és dombok, földtani és régészeti értékeinek.

... Még többValami nagyon nincsen rendben...
2014/09/03 19:01:30 Küldte: Gejza

Az elmúlt hetekben a Balaton-felvidék várait jártam. Egyedül, vagy egy-két társammal, bronzkori sáncokat, eldugott, apró tatárjárás utáni váracskákat kutattunk fel, árkon-bokron, hegyen-völgyön át. Volt, amelyiket hat napig  kerestünk, mire  megtaláltuk. A hetvenes évek végén a Régészeti Topográfiában írtak róla pár sort, meg hogy Csabrendektől délkeletre 2 km és S... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.