Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Fanes

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


A Fanes rabul ejt
2020/03/09 20:24:31 Küldte: pavluxek

Aki csak az itthoni, ilyen-olyan túlzásokba eső telet ismeri, az méltán utálja ezt az évszakot. Egy-egy jól sikerült téli magashegyi túra azonban hamar jobb belátásra téríthet bárkit. A tél szép, a tél jó, a tél a barátunk.

Barátaimmal évek óta, rendszeresen meglovagoljuk a február közepén általában szélsőségek... Még többFanes királyságban
2019/02/28 19:58:32 Küldte: pavluxek

Ladin saga (ősi, valószínűleg bronzkori eredetű mondák) szerint a Fanes népe a mormotákkal élt szövetségben, talán tőlük is származott. Amikor azonban a Fanes királynője feleségül ment egy kapzsi, idegen királyhoz, végeszakadt az addigi békének. A király szövetségre lépett a sassal – a mormoták ellenségével – és a pénzért, hatalomért népe, „a déli embe... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.