Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Kárpátok

Blog megtekintése 1 - 3 ennyiből: 3.


Társ a Kárpátokba
2013/06/09 13:04:48 Küldte: Lionkind

Sziasztok!

19 éves fiú vagyok és tervezek egy utat a kárpátokba nyáron (július közepe fele vagy augusztusba) sátorral. Kezdő vagyok ilyen dolgokban szóval nincs e kedve valakinek csatlakozni(lányok előnyben )? Volóc közelébe tervezem az utat mert az ottani hegyeken jártam már (igaz rég volt már). Ukránul tudok szóval a nyelvel nem lessz probléma. Ha érdekel a dolog írj üzenetet.

Andris

... Még több



Erdély hegyei IV.
2011/02/12 09:37:04 Küldte: Gejza

A Ráró fejedelemasszony kövei

       Megtévesztő a cím. Hiszen a nevezett orom már Erdély határain kívül esik, de még magyar nyelvterületen. A bukovinai székelyek földjén. A Kelemen-havasok csúcsairól tiszta időben jól látható a hármas sziklatű.

... Még több



Surean video túra (D Kárpátok, RO)
2011/01/16 22:10:46 Küldte: caribandi

Egy november elején megejtett túrázásunk 18 percbe sűrítve. Van benne sok köd, furcsán viselkedő emberek, tűz, víz,hegy, szelek és Amanita, a Légy-ölő. Jó banduklást!

http://vimeo.com/2869107

... Még több






*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.