Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Karpatrek

Blog megtekintése 1 - 4 ennyiből: 4.


Vérhas és Budhizmus Indiában
2011/12/01 22:22:47 Küldte: caribandi

p { margin-bottom: 0.08in; }


Vérhas és buddhizmus Indiában


Megérkeztem Bodhgaya-ba, abba a faluba, ahol a Bodhi fa alatt, Sidhartha Gauthama megvilágosodott, Buddhává vált. Ez a buddhizmus Vatikánja. A fő sztúpa mellett még mindig ott áll az eredeti fa egyik unokája. A sztúpában egyszerr... Még többSurean video túra (D Kárpátok, RO)
2011/01/16 22:10:46 Küldte: caribandi

Egy november elején megejtett túrázásunk 18 percbe sűrítve. Van benne sok köd, furcsán viselkedő emberek, tűz, víz,hegy, szelek és Amanita, a Légy-ölő. Jó banduklást!

http://vimeo.com/2869107

... Még többKárpáti Látomás keresés (angolul)
2010/12/28 15:41:14 Küldte: caribandi

Kedves túrázók!

Itt egy utibeszámolóm az első kárpáti szóló "látomás keresés" típusú túrámról, amely egy angol honlapon jelent meg.

Jó utakat!

http://terrybnd.blogspot.com/2010/12/transylvania-carpathian-wild-camping.html... Még többMenyháza (Béli hegység Arad megye)
2010/11/10 13:38:14 Küldte: caribandi

     Maga a falu, Menyháza, Arad megye É-K- i részén, a Béli mészkő hegységben található, a környékbeliek által jól ismert kis üdülő település. A túra 250m-ről, a faluból indul felfelé, gyönyörű bükkösön, tisztásokon, a mészkő hegyekre jellemző töbrökön, dolinákon, víznyelő mélyedéseken keresztül, az Izoi fensíkra, ahonnan tiszta időben szép kilátás nyílik a Bihar hegység láncaira.

   Aradon nőttem fe... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.