Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Kettesben

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


OKT Sümeg-Keszthely 2011.június
2011/07/28 21:45:47 Küldte: dalos

    Ez a blog nem az én eszem és kezem munkáját dícséri... Nagyon szerettem volna eme, párommal közös túránkról írni, de alkotói válság-lustaság kombótól sújtottan nem jött össze... Ezt a leírást párom készítette, én csak lektoráltam , és illusztráltam. Nem is baj, mert remek érzés az Ő tollából olvasni, ha fel akarom idézni a közös... Még több



Első közös kintalvós
2011/05/19 17:47:28 Küldte: dalos

    Első közös túránk páromnál olyan sikert aratott, hogy már a következő hét végét alig vártuk; nyakunkba vehessük újra a Kőszegi-hegységet. Megnyílott, és nagy örömömre elárulta, hogy beleszeretett a helybe, és általában a túrázásba. Gondoltam, lehet hogy korai, de kint alvós kirándulás lesz. Nem bántuk meg, hogy így terveztük.

... Még több






*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.