Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Lengyel

Blog megtekintése 1 - 3 ennyiből: 3.


Sas út, nem csak sasoknak
2019/09/20 21:18:48 Küldte: Noora

Sas út: A Beteljesülés 2 napja

1.nap Zawrat-tól a Zerge-csúcsig. A szintidő 6 óra volt, mi kb. 9 óra alatt jártuk meg a fel és le úttal együtt.

... Még több



Konrád völgyi túra
2018/03/29 20:09:55 Küldte: Thimmyke

Decemberben volt alkalmunk kipipálni a Tátra Lengyel völgyei közül a Konrádi völgyet is, a Konrádi menedékházzal, ami azt hiszem hivatalosan is a kedvenc tátrai menedékházammá lépett elő. :) A Túra maga nem túl hosszú, 3,3 km és kevesebb, mint 1,5 óra alatt teljesíthető az út a Kuźnicétől a menedékházig, legalábbis a leírások szerint.
Decemberben volt alkalmunk kipipálni a Tátra Lengyel völgyei közül a Konrádi völgyet is, a Konrádi menedékházzal,... Még több



Stary Smokovec vasútállomás - Rovátka hágó - Lengyel-nyereg -...
2016/02/06 19:50:38 Küldte: Talpfaszamlalo

Utolsó napunkon egy igazán emlékezetes túrával szerettük volna lezárni a 2015-ös tátrai kiruccanásunkat. Mivel 2014-ben messzemenőleg a Lorenz-hágó tetszett mindőnknek a legjobban, így nem volt kérdés, hogy idén is betervezünk egy hágótúrát. Nagy kínálat sajnos nem volt, így a Rovátkára esett a választásunk.

Reggel újfent kristálytiszta időnek örvendhettünk. A Magas-Tátra fölött alig lehetett egy-két kósza felhőpamacsot látni. A 2014-es kir... Még több






*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.