Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Lesná

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


Csehország, Zlín, Lesná, kastély, SzG3
2011/01/19 21:31:40 Küldte: szalay3

Sziasztok, Gábor vagyok! Miután (vagy mielőtt) megtekintettétek az állatkertet (lásd OTT), érdemes a kastélyt is megnézni. Ez a többihez képest kisebb, kb 12 terem van berendezve, az visztont nagyon szép. A többi részben házasságkötő terem, egyébb irodák működnek.Egyébként Lesná egy különálló hely, de Zlínhez van csatolva közigazgatásilag. A botanikus kert, az állatkert, kastély trió nagyon jó egész-napos program, gyerekeknek is.

További képek:

... Még több



Csehország, Zlin, Lesná, zoo, SzG3
2011/01/18 16:46:50 Küldte: szalay3

Sziasztok, Gábor vagyok! Most kelet Csehországba megyünk. Családilag utáljuk alapból az állatkerteket, viszont itt találtunk egy olyat, hogy a feleségem azt mondta, ezt mindenkinek meg kellene mutatni. Úgy kerültünk ide, hogy kiderült: a lesnai kastély az állatkertben van és oda meg kell venni a belépőt. Nem volt mit tenni, megvettük. Mivel elég későn, októberben voltunk itt, csak néhány vezetés volt a kastélyban, így a nejem azt mondta, hogy ha már megvettü... Még több






*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.