Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Mint

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


X5 Holdvilágárok Kirándulás
2021/02/25 21:50:04 Küldte: veraq

Szépséges időt ajándékba kapván jöttünk mentünk mert az árokban lenni jó.

Dobjaink is repülgettek vittek minket a hang utján. 

Hatan töltöttünk ma együtt időt és egymásra figyelve lépkedtünk és csodáltuk a szépet. Kifejezetten lélekemelő volt ebben a KORos világban.

Aki jön legközelebb készülhet, hogy lehet a tura hosszúsága nyúlik és addig dobolunk míg érezzük és van bennünk. Sietni ez idő tájt nem érdemes.

Köszönöm... Még többParadicsom túrái
2010/09/06 21:57:12 Küldte: Paradicsom

A Pilis kicsit kisebb, kicsit laposabb, kicsit unalmasabb - Mint a Bükk, ami a kedvencem. Ráadásul eddig szinte csak egyszerű ösvényeken sétáltam vagy Dobogókőre bicikliztem fel, ami kellemes volt ugyan, jó levegőn voltam, de amúgy semmi különös. De múlt hétvégén kellően hosszú és kellően izgalmas utat jártunk be ahhoz, hogy az élmény maradandó legyen. Benne volt Dobogókő, a Lukács-árok, a Vadálló-kövek és a Rám-szakadék is.

Dobogókő nem okozott... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.