Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Olaszország

Blog megtekintése 1 - 5 ennyiből: 5.


A Cinque Terre
2010/07/11 14:07:11 Küldte: utazom

A Cinqe Terre felfedezésének napja az egyik legszebb a toszkán túrán. Hegyek, tenger, túra és gastro-kirándulás, kajakozás és strandolás-igazi nyaralós nap, csodás kilátással kísérve.

A terület már Ligriához tartozik, La Speziából elérhető vonattal, mint ahogy arról már írtunk is régebben. Nem is ismételnék magunkat, ez csak amolyan szubjektív merengés innen itthonról. Arról, hogy milyen jó érzés, mikor kibukkan a vonat az alagútból Riomaggiore e... Még többdolomit trekking
2010/07/01 18:17:32 Küldte: urbanszabo
Óh Istenem már megint! Ahelyett, hogy otthon ülnék brazil szappan operákat nézve a televíziós készülékben, esetleg lecsót főznék drága páromnak, avagy jó előre gondoskodnék a téli vitamin bevitelről a piacon felelhető gyümölcsök kompótosításával,ahogy az olyan rendes 40 éves háziasított tündérekhez illik, mint én vagyok már megint egy buszon ülök, ami a hegyek közé visz. Ráadásul éjszaka. Hát tényleg sose fogok felnőni??!!
Szerencsére úgy tűnik... Még többDolomitok, Cesare Piazzetta ferráta
2010/03/12 18:03:29 Küldte: Gejza

Nyáron erdélyi barátaimmal jártam a Dolomitokban. Az anyaországból egyedül csatlakoztam a 18 fős társasághoz. Sokszor jártam már ott, de most az igazi élmény az ő társaságuk volt. Még az ingerült pillanatokban sem hallottam egyetlen trágár szót. Nem beszélték ki a másikat a háta mögött, de együtt örültek az ö örömében. Az is először fordult elő, hogy nem... Még többA dolomitról és a Dolomitokról
2010/02/25 20:21:36 Küldte: Gejza

A Túratárs oldalról sokan szeretnének a Dolomitokban via ferráta utakat mászni, vagy magashegyi túrákra indulni. Talán hasznos lesz, ha néhány gyakorlati tapasztalatot megosztok veletek.

A geológusok abban egyetértenek, hogy dolomit - a més... Még többDolomitok 2.(Michael Stróbel ferráta)
2010/02/11 22:30:17 Küldte: Gejza

Szeptember 18. kedd (Részlet a "Szeptemberi hó a Dolomitokban című túranaplómból)

 

06.00. Ébresztő

... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.