Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Rysy

Blog megtekintése 1 - 3 ennyiből: 3.


Popradské pleso vasúti megállóhely - Rysy (Tengerszem-csúcs)
2016/01/14 18:30:28 Küldte: Talpfaszamlalo

A Kapor-csúcson felmértük fizikális állapotunkat és úgy éreztük, hogy mindenki alkalmas a Rysy megmászására. 2499m-es magasságával Szlovákia legmagasabb pontja, melyet turistaösvényen el lehet érni, ugyanakkor nem is a könnyű útvonalak közé tartozik.

Reggel megérkeztünk Popradské pleso megállóba. A deja vu érzésünk hamar szétoszlott (előző nap is innen indultunk :). Vasút iránti érdeklődésem által vezérelve lőttem egy-két fotót a... Még többLengyel Tártra egy hétig...
2013/08/31 21:18:08 Küldte: Cszoli73

Július utolső hetében indultunk a lányommal, Didával, a Tátra legyel oldalára. Zakopaneban ,mivel nem ismertük a parkolási viszonyokat,elég húzósra sikeredett... A zsákok összszedése,után bemelegítésnek  felmentünk a Murowaniec Házhoz.Szobát hiába foglaltunk/fél évvel hamarabb célszerű,akkor van/,azért hely akadt.Másnap,a sárga jelzésen felmentünk a Gáspár Csúcshoz.Onnan Swinica,sok túrázóval,majd a Sas út kezdete következett.Egész nap ragyogó nap... Még többRysy (1)
2011/06/30 19:43:15 Küldte: reiko

 

„Nagyon korán lehet, mert a Motorsport –on a Private Spice adása megy még…”

Így köszöntött Taki, mikor hajnalban odaértem hozzá, hogy végre elinduljunk a Magas – Tátrába. ( Takinak az út folyamán egyébként próbáltam elmagyarázni, hogy az emberek n... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.