Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Sirok

Blog megtekintése 1 - 4 ennyiből: 4.


OKT Kékestető-Siroki vár BRUTÁL :D
2018/09/11 13:18:14 Küldte: szAgi

OKT Kékestető-Siroki vár BRUTÁL :D

 

Brutál;

 mert brutál nehéz (nekem :D),

 mert brutál hosszú (nekem :D),

 és mert brutál jó vagyok, hogy végig csináltam :D

... Még több



2 nap téli Mátra
2011/12/24 12:53:29 Küldte: kallaipisti

A túrát "Mátrai gerinc" néven hírdettem meg 21-én délben, és szinte esélytelennek tartottam, hogy bárki is jelentkezzen rá - és ez így is történt. Párom a "vicc" kedvéért jelentkezett, de ő csak másnap, a Kékesen csatlakozott.
Az útvonalat egy dombornyomott Mátra-térképet nézegetve "álmodtam meg", és ekkor még nem tudtam, hogy pont egybeesik a Mátrabérc teljesítménytúra útvonalával.
22-én... Még több



2010. 10.22-24. A Mátrában
2010/10/26 16:15:30 Küldte: liliom

 

A hét végén a gyári természetjáró szakosztállyal túráztam.    Pénteken átutaztuk az egész napot  míre Sirokba, a szálláshelyünkre értünk. Pedig nagyon szép idő volt. Háromkor  leváltunk  a  szálláson tollászkodó csoportról, és felmentünk a Siroki várba.... Megmutattam a barátnőimnek gyermekkorom egyik emlékét, a  várromban lévő barlangokat, és gyönyörködtünk a kilátásban..... Még több



Tanulságok túrája :)
2009/11/09 11:58:23 Küldte: Amras

„Minden hordoz magában tanulságot, csak találd meg benne” – Lewis Carroll

 

A hétvégén túrázni voltunk a Bükkben, és bár végül minden jól végződött, nem volt teljesen zökkenőmentes az út… Sajnos a tájból nem sokat láttunk, mert mint tudjuk akkor érdemes túrázni amikor jólesik, és nem pedig amikor jól esik . Iga... Még több






*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.