Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: SzG3

Blog megtekintése 1 - 2 ennyiből: 2.


Csehország, Cseh Paradicsom, Prachovi sziklák, SzG3
2011/01/20 19:52:38 Küldte: szalay3

Sziasztok, Gábor vagyok. Most a mesebeli Rumcájsz tevékenységi helyére, a Cseh-Paradicsomba fogunk ellátogatni, azon belül is az egyik legszebb részre, a Prachovi sziklákhoz. A területet két oldalról is meg lehet közelíteni, Én már voltam mind a két oldalról, szerintem a prachovi parkolóból a legkönnyebb bejutni. A terület nincs lezárva, viszont mindenképpen javaslom a belépő megvételét, egyrészt több helyen ellenőrzik a túra folyamán, másrészről látni, ho... Még többCsehország, Zlín, Lesná, kastély, SzG3
2011/01/19 21:31:40 Küldte: szalay3

Sziasztok, Gábor vagyok! Miután (vagy mielőtt) megtekintettétek az állatkertet (lásd OTT), érdemes a kastélyt is megnézni. Ez a többihez képest kisebb, kb 12 terem van berendezve, az visztont nagyon szép. A többi részben házasságkötő terem, egyébb irodák működnek.Egyébként Lesná egy különálló hely, de Zlínhez van csatolva közigazgatásilag. A botanikus kert, az állatkert, kastély trió nagyon jó egész-napos program, gyerekeknek is.

További képek:

... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.