Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Téry

Blog megtekintése 1 - 3 ennyiből: 3.


Magas Tátra és Káposztafalvi karszt 2.nap - Vöröstorony hágó
2012/11/09 19:26:24 Küldte: trainux

Előző nap: Magas Tátra és Káposztafalvi karszt 1.nap - Hernád áttörés és Vörös kolostor


A tegnapi bemelegítő kirándulás után jöhet egy igazi túra - nem is gondoltam még ekkor hogy mennyire igazam lesz :) Mostmár nem háttal a Tátrának hanem szembe vala indultunk Ótátrafüredre, ahonnan a sikló indul felfelé.

A Lomnici csúcs még Alsóerdőfalváról

Miután megérkeztünk Tarajkára, elindultunk a Tarpataki vízesés felé a zö... Még többHavas Vöröstorony
2010/09/18 19:00:06 Küldte: Viane


Téry 50
2010/03/21 21:09:07 Küldte: Willy

  Remek hétvégének nézhettem elébe, mert egyfelől és legfőképpen gyönyörű tavaszi időt jósoltak, másrészt mert a hétvége mindkét napjára terveztem egy-egy túrát. Rövid pénteki szervezkedés után eldőlt, hogy a lány csapat kimerítő alvást követően, csak dél környékén csatlakozik majd hozzám Klotildligetnél. Előre sajnáltam őket. Így kezdetben egymagam, majd Nagy-szénástól új cimborával gazdagodva, Mátéval koptat... Még több


*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.