Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 






Címkék: Vaddisznó

Blog megtekintése 1 - 3 ennyiből: 3.


Vaddisznó – tízen a fán
2011/12/11 23:36:59 Küldte: Pizolit

Csillagfényes éjszaka van. A fák lombjai halkan susognak az éjben. Az erdő néma, csak néha moccan valami a sötét félhomályban. Sokak számára bizonyára ijesztő a sötét, éjszakai erdő, nem úgy annak a 10 embernek, akik vidáman pattogó tűz körül ülnek, laza, tágas körben. Fiatal srácok valamennyien, élvezik a szabadságot, a tiszta, nyugodt erdei életet, igaz, csak így, esténként.

... Még több



Vaddisznó-kaland, avagy nincs buta állat, csak tapintatlan ember
2011/06/15 21:09:56 Küldte: petour

MEGYULA barátom legutóbbi blogjában vadjárástól mozgalmas éjszakáról ír, s ez eszembe juttatott egy régi esetet.

Minden év októberében esedékes kéthetes vándorlásunk keretében a Cserehátban túráztunk egy barátommal, Krasznokvajda környékén. A nagy zsákkal való egész napos (28-30 km) gyaloglás után estefelé muszály volt betérni a faluba egy(-két) sörre. Úgy terveztük, hogy sörözés után... Még több



Szemben a vadkannal
2011/02/02 11:46:02 Küldte: kuzo

 

Nem vagyok irkálós típus, konkrétan ez az első blogom, nem tudom milyen lesz.

A hétvégére a barátnőmmel, Timivel terveztünk valami kis könnyű túrát, mikor megláttam Megyula kiírását vadlesre. Épp mostanában olvastuk egy blogját és kedvet kaptunk hozzá.

Levélváltás, gyors telefon és már meg is v... Még több






*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.