Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


Címkék: Vers

Blog megtekintése 1 - 5 ennyiből: 6.
Oldal:  1 | 2 | Következő >  Utolsó >>

Vakond futam
2012/04/03 00:25:02 Küldte: Gava

Köszöntök mindenkit egy kis kihagyással!

 

Idei év második programja a föld alá kalauzolja a kedves Olvasókat, az az nem máshova, mint a Vakond Futamra.

 

Hogy mi is az a Vakond Futam?

Nem más, mint egy bicikli verseny, amit a kőbányai pince rendszerben rendeznek meg évről évre, ebben az évben február 26-án. Nem is a verseny szón van a fő hangsúly, inkább az élményen. Nem minden nap mehet le az ember a föld alá ot... Még többQutyákról 6.
2012/01/26 00:28:48 Küldte: Gejza

Következő évre vagy a kutya döglött meg, vagy hölgynek nem volt kedve a megmérettetéshez, de nem jöttek el. No, gondoltuk, most legalább megússzuk a qutya szépségversenyt botrány nélkül.

Nem is volt semmi gond. A verseny rendben lement. Díjjak át adása, taps, s a kutyákat fákhoz kötve, vagy csak a gyerekre bízva, a teraszon sörözget... Még többQutyákról 5.
2012/01/22 20:12:21 Küldte: Gejza

Azt mondták, a kutya szépségverseny jó üzlet, de nem múlt el év, hogy valami botrány ne kísérje. Hajdani főnököm őseit még valamelyik királyunk hívhatta be, hogy az ország kereskedelmét fellendítsék. Egyszóval, ő sem vetette meg a pénzt, bár hogyan is jutott hozzá. És bár a kertvárosi újgazdagokat szívből utálta, amikor az ebtenyésztők nálunk béreltek területet kutyáik versenyeztetéséhez,... Még többÁprily Lajos: Az út
2011/05/13 20:26:26 Küldte: dalos

Tudom, tudom. Egy Vers talán nem lehet túrablog, de mivel túrázóként osztom meg, mégis megbújhat itt, hogy a kedves túrázó, természet- és életszerető olvasgatók rábukkanjanak. Ezt a verset sem holmi véletlen sodorta most az utamba, pont amikor ily erősen érzem hogy a túrák, az erdők, melyeket járok mindegyike "az út" amelyen saját utamon haladok. És ha nem oszthatom meg itt, bízva abban hogy bárkit is annyira... Még többMészkőember, 2011. IV. 17.
2011/04/20 08:48:25 Küldte: Maty

Ismeritek a viccet, amikor a zsiráf dicsekszik, hogy milyen jó neki, hogy ilyen hosszú a nyaka? Tudod, zebra, milyen jó, amikor iszom a whiskey-t, és az a kellemes melegség simogatja a torkomat? Vagy amikor cukrot szopogatok, és az az édes érzés lassan végigcsorog rajta? Mire a zebra: Mondd, zsiráf, hánytál már valaha?
Valami hasonló érzésem volt ma nekem is. Igen, ilyen lehet zsiráfként hányni. Vagy ez még rosszabb annál is. Ég a légcsövem, egészen a tüdőm fö... Még többOldal:  1 | 2 | Következő >  Utolsó >>*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.