Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

bükk-cserepeskő-barlangszállás
2011/02/24 15:19:06 Küldte: lacathai

aki még nem kalandozott a bükkben, ne hagyja ki..mikroklímája egyedi,fennsíkok,sziklák(mászhatóak is)érintetlen területek,barlangok.ami a kedvencem,cserepeskői barlang.szép kilátás.éremes kint tölteni az éjszakát télen-nyáron.van bent egy dobkályha,kisbaltát érdemes vinni a tüzelő miatt,az adatokkal szemben szerintem 8fő fér el kényelmesen.eljutottunk oda,hogy áltlában mindenki hagy maga után fát,gyertyát,konzervet,vizet,papírt,üzenőfüzet,egyébként kék túra bélyegzőhely.mellette peskő-tarkő,háromkő,őrkő,és a barlangban él egy pele.gyönyörű kilátás,naplementék-napfelkelték.kint -18volt,a barlangban(egy kisszobányi területű kör)boxeralsó-atléta.vizet vigyetek,nyáron min.3literrel érkezz.imádom,remélem kedvet kap más is.bükkel kapcs.ban készségesen állok rendelkezésetekre.kellemes túrázást.

Címkék: Bükk-cserepeskő-barlangszállás





Bejegyzések 1 - 3-ig. Összes bejegyzésed: 3

Tomm
2011/03/07 11:29:41

Szia!

Nekem is nagyon tetszik, de van egy olyan parám, hogy mi van akkor ha egyszerre több társaság is beesik?Végülis egy szép, hétvégi napon ez előfordulhat. Nem okozhat ez kellemetlen szitut?Vagy be lehet valahogy jelentkezni oda?Mert ha nem, akkor fura lenne, hogy egy szép tavaszi,nyári hétvégi napon üresen találnánk a helyet.

És ha már vannak ott, akkor ha nem szivélyesek (látszik h nem akarják), akkor jogunk van ennek ellenére is bemenni(ha van még hely persze)?

Köszi előre is!



lacathai
2011/02/25 16:39:12


jones írta:


a fokozottan védett területek szikláin ne mászkáljatok, mert megbüntetnek -ha másér' nem, amúgy kösz a reklámot!


azon mászók közé tartozunk(vagyunk így egy páran)akik kijelölt,és biztosított utakon másznak,sőt,mások kis szemetecskéit is lehozzuk.egyébként fel nem foghatom hogy ha v.ki kedveli a természetet,hogy képes nyugodtan szennyezni...jók a képeid.na hello



Ejszaka_Portyazo
2011/02/24 20:01:29

valóban remek hely!


http://www.youtube.com/watch?v=05E9GQjy0S0




*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.