Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

Dunakanyar magasból
2009/11/15 18:05:49 Küldte:

 Tegnap kihasználva a csapadékmentes későőszi szombatot, előre pontosan meg nem határozott célpontal vágtunk neki szentendrérő indulva a dunakanyrt csodálni. Nem csalódtunk, mint még soha.

Visegrádon leparkoltunk és a Salamontorony mögötti úton indultunk el. Első meglepetésünkre egy tatárjárás előtti templom romjait fedeztük fel. miután a hegypereméről végigszemléltük a párába burkolózott panorámát, tovább indultunk a mogyoróhegyr Fantasztikus vizmosások szakadékok tárultak elénk. A fejünk felett egy sssólyom körözött kitártóan hasítva a kék eget. Büszkén, fenségesen. A hegyoldalba megpillantottam egy ember álltal létrehozott készítményt EGY KÉKRE FESTETT ELRAGADÓ HÁZIKÓ FORMÁJÁBAN. rÉGÓTA KERESEM, RÉGÓTA ÁLMODOM RÓLA. Ott áll egyedül megbujva arcal a dunakanyrra, mint gyögyszem a kagylóban.

Mogyoróbokrot nem találtunk, bár nem is mogyorózni mentünk. Kár hogy korán sötétedik igy időben vissza kellet forduljunk hogy ránk ne esteledjen a hegyen.

Címkék: Mogyoróhegy

*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.