Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

próbálkozás
2009/11/17 20:17:33 Küldte: Tivadar

Mint a legtöbb ember, én is mindig szerettem volna kitűnni valamivel a szürkeségből, valamiben a legjobb lenni. Fiatal koromban jó rajzolónak számítottam, de a Képzőművészetire nem vettek fel. Próbálkoztam a sporttal is, úsztam, lovagoltam, de nem értem el sikereket. Aztán "átnyergeltem" a biciklizésre, a túrakerékpározás lett a hobbim, föltekertem az Alpok hágóira, eljutottam Norvégiába is, láttam csodás tájakat. Még azt is elképzeltem, hogy milyen lenne út közben, ecsettel megörökíteni az élményeket, hangulatokat, küzdelmeket - ez valóban, valami sajátos lehetne. De az ember gyarló:   végül "csak" lefotóztam a dolgokat. Nem - egyáltalán nem keserít el, hogy mások is jártak szép, még szebb helyeken, csináltak őrülten jó fotókat - és írtak nálamnál sokkal jobb blogokat...  Legújabb próbálkozásom, hogy valamivel bekerüljek a helyezettek közé: lerajzoltam magamat a schaffhauseni vízesésnél tett látogatásom után, igaz ehez felhasználtam barátom, rólam készült pillanatfelvételeit

Tivadar





Bejegyzések 1 - 1-ig. Összes bejegyzésed: 1

Tivadar
2009/11/18 18:57:23

Gondoltam, a pofázmányomból annyi bőven elég, ami most a profilképem, különben sem látszik rajta, hogy  egy túrához kapcsolódik.




*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.