Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 


2009.11.14 Hegedűs Róbert emléktúra, Budai-hegység
2009/11/18 18:03:45 Küldte: szieva

”Hegedűs Róbert emléktúra” a Magyar Vándorok Teljesítménytúrázó Egyesülete (MVTE) szervezésében

 

táv: 26.96 km; szint: 1143 m; szintidő: 8 óra; MTSZ 63.5 pont

  

Zsuzsával háromnegyed 7-kor találkoztunk a Moszkva téren, a 22-es busz megállójában. Vele volt a fia, Tomi is, aki az apjával tette meg ugyanezt a távot, csak körülbelül kétszer olyan gyorsan, mint ahogy mi szándékoztuk. Sajnos ez a túránk nem volt túlzottan hangulatos. Az egyetlen értékelhető az volt benne, hogy időre bejártuk a 27 kilométer távot és az 1140 méter szintet. Ködös volt az idő, nem volt semmi kilátás. Túl sokan indultunk a túrán, egy percre sem lehetett átélni az erdők, mezők, hegyek, völgyek, patakok léleknyugtató hatását. Az utunk többször haladt át Pest környéki településeken, mentünk autóúton és kereszteztünk autóbusz útvonalakat. Szóval ez tényleg csak egy teljesítménytúra volt, semmi több!   Ami igazán szép volt, az az utat beborító őszi falevelek színpompás, vastag szőnyege. Köszönet a fotókért Szabó Zsuzsának.

 

Az útvonal: Szépjuhászné; Hárs-hegyi körút; Fekete-fej; Adyliget; Hosszú-erdő-hegy oldala; Remete-szurdok; Remete-hegy; Budaliget; Alsó-Jegenye-völgy; Kálvária-hegy; Virágos-nyereg; Hármashatár-hegy; Határ-nyereg; Árpád kilátó; Apáthy-szikla; Ördög-árok; Tárogató út; Mária út; Szépjuhászné

Címkék: Budai-hegység

*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.