Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

Pádis
2011/07/08 12:37:46 Küldte: vmaast

Vasárnap indulunk...

Jók az előjelek:

- két hete halálos villámcsapás :(

- idén tavasszal sok volt a maci,

- múlt hét végén sátrakat hasogattak fel Glavojon,

de azért már várjuk nagyon.

Párom nem gyakorlott túrázó, így nem lesznek túl erős etapok. Csodavár, Elveszett Világ, egy erősebb Galbina kőr... Meleg Szamos kimarad, pedig fantasztikus hely. Négy éve voltam ott, és visszamennék...

Mivel nem vagyok hajlandó autóval felmenni, kalandos lesz az utazás. Vonattal Biharkeresztesig, onnan nagyváradi ismerős visz át, majd kisbusszal Vasaskőfalváig. Ott viszont rögtönözni kell majd valami autóstop féleséget. Ha nem lesz nehezebb, mint az elmúlt három nyáron, pikk-pakk feljutunk, és akkor már csak az időjárásnak kell kegyesnek lennie ;-)

Címkék: Bihar Pádis





Bejegyzések 1 - 2-ig. Összes bejegyzésed: 2

Ejszaka_Portyazo
2011/07/10 16:07:40

viperákkal is óvatosan!



Zsuzsanna56
2011/07/09 06:13:20

Attila ! Jó útat kívánok nektek, szerencsét, szép időt, sok sok élménnyel !! Legyen miről beszámolnod az  itthon maradóknak, s hozzál nekünk a tőled már megszokott csodás fotóiadat Tündérországról  !!





*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.