Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

A bátorság virága
2011/07/18 13:39:35 Küldte: Laccer

Felébredtem, és nem tudok újra elaludni. A bátorságról álmodtam. Sikerült megértenem a szó egy mélyebb jelentését. Nem az a bátor, aki nem fél. Nem az a bátor, akinek eszébe sem jut, hogy félni kellene. Az igazi bátorság ott kezdődik, amikor valaki a félelemtől bénán, könnyes szemmel veti bele magát az ismeretlenbe. Nem biztos, hogy eszébe jut, de ezek a pillanatok lehetnek az élet igazi fordulópontjai. Itt nézhetünk szembe önmagunkkal, gyengeségeinkkel, korlátainkkal.

Félni szabad, sőt kell is, de ezekben a pillanatokban kapunk egy lehetőséget arra, hogy a bénító félelem ellenére is megtegyünk valamit. És mi a bátorság jutalma?

A jutalom az, hogy bár külső szemlélő számára ugyanazok maradtunk, mi belül tudjuk, hogy sikerült átlépni a saját árnyékunkat. Ezek az élet nagy pillanatai. Ilyenkor a napsütés is simogatóbb, a talpunk alatt sercegő fű hangja is zeneként hat, új emberként távozhatunk, aki ismét tanult valamit magáról, és ami a legfontosabb, saját magának bizonyított.

Címkék: Bátorság





Bejegyzések 1 - 4-ig. Összes bejegyzésed: 4

Kata99
2013/03/15 16:19:04

nekem is nagyon tetszett, egy dolog az amiről szól, igaz, a másik a stílus, megfog és elgondolkodtat, nem lehet mellette elmenni... szó nélkül.



Laccer
2011/07/27 09:54:27

Köszönöm a hozzászólásokat! Ez a történet nem kimondottan rólam szól. Figyeltem egy kolléganőm vívódását, ahogy váratlanul kapott egy lehetőséget, de az egyúttal ijesztő is volt a számára. Ezt az élményt igyekeztem összefoglalni ebben az írásomban.



madarka
2011/07/20 14:42:19

Annyira értem és egyetértek a gondolataiddal, mivel már sokszor átéltem ezt az érzést is!Kívánom,hogy még nagyon sok lehetőségünk legyen bebizonyítani magunknak, hogy bátrak voltunk!




repeics
2011/07/19 09:30:49

Köszönöm, hogy megfogalmaztad egy egyedül megtett túrám utáni érzéseimet... pontosan ezt éreztem akkor...





*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.