Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

A zsarnok
2011/08/29 22:23:57 Küldte: dcr8

Talán Igarnál érek utol két bringást. Hátul szőke hajsátra alatt egy ifjú hölgy egy trekking kerékpár nyergében teker szorgalmasan. Ezzel semmi gond. A megdöbbentő a kontraszt az elöl haladó szintén fiatal férfival. A nő csomagtartóján egy becsületes méretű háromrészes csomaggal hajt. Ráadásul egy félvállon átvetett nagy utazó táska jól megpakolva.

A fiatal és egyébként sportos férfi meg könnyű és elegáns országúti verseny bringája nyergében egy könnyű hátizsákkal vezeti a csapatot. Na igen egy vezető a döntéseihez nem terhelheti le magát túlságosan. Meg macsó szerepét is így alakíthatja kellő sikerrel. Ezeken a dolgokon meglepődve esem az újabb döbbenetbe, mikor a férfit is előzöm. Így köszön: Helló turiszt! Nem álltam meg a régi sikeres magyar filmen témázni, ahonnan a köszöntést vehette. Inkább tartva tempómat, minél gyorsabban igyekeztem elhagyni a helyet.

Címkék: Arcok





Bejegyzések 1 - 3-ig. Összes bejegyzésed: 3

easybiker
2011/08/31 22:49:45

Ejnye Gyula! Na igen! No comment!



bringas76
2011/08/30 22:35:26

Szerintem  a leányzó csak a "pláza-cica" barátját kimélte



dalos
2011/08/30 14:57:29

Nem biztos hogy jó amit első látásra ítélünk... "Ne ítélj, hogy... "  Persze kinek ne futna át az agyán, hogy: hogy is van ez?! Enyje!




*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.