Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 Csajági pihenő
2011/08/29 22:26:50 Küldte: dcr8

Rövid pihenőmet tartom Csajágon, mert fogytán erőm és eszem valamit. Egy kisfiú megáll mellettem, a hasonló korúaknál szokásos nagy fékezéssel. Egy mosollyal díjazom köpenygyilkos ám látványos manőverét. Míg csendben eszegetek, közli, hogy most éppen húgával játszanak. Ő a versenyző a kislány a pontozóbíró. Megkínálom míg eszem. Valamilyen önérzettől vagy óvatossságtól vezérelve visszautasít. Nem baj.

Hogy továbbra is legyen beszédtémánk, megkérdem az ifjú bajnokot(lehet vagy nyolc éves), milyen messze van a már sokszor megtett úton Hajmáskér. Készségesen válaszol. Mikor befejezem, elindulok. Ekkor láthatom, amint a pontozó bíró előtt egy újabb értékelendő fékezést mutat be. A kislány kezében tényleg ott egy papírlap és a toll, minden pontozó nélkülözhetetlen eszközei, arcán meg boldog mosoly.

Milyen kevés kell egy gyermeknek a boldogsághoz!?


Címkék: Arcok

Bejegyzések 1 - 3-ig. Összes bejegyzésed: 3

easybiker
2011/08/31 22:51:35dalos
2011/08/30 14:58:42

Szép...bringas76
2011/08/30 12:47:35

Gondtalan gyermekkor,de jó is volt
*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.