Túra és Túratárs kereső közösségi oldal
Üdv a Túratárs-on, jelenleg Vendégként vagy itt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj itt <<<
TÚRATÁRS CHAT | RAKJ A KEDVENCEKBE
TÚRABLOGOK  
 

Érdektelenség - nem a túratárs blogról szól!!
2011/09/21 08:53:42 Küldte: NOMAD70

Érdektelenség?


Felvettem a blogomba egy új gombot a vélemények sorba: "érdektelen" névvel ellátva.
Nem véletlenül, sajnos megvan az apropója ennek is.


Általában ha egy számomra érdekes, izgalmas, vicces témával  foglalkozom, akkor azt elküldöm
a hasonló érdeklődésűnek gondolt ismerőseimnek.
Túrázóknak, bringásoknak, fotózni szerető, vicceket kedvelő, a világ dolgaira nyitott embereknek.Nekik ez /túra, fotó, bringa stb./ az életük, szerelmük.
Na éppen Ők /kb.15 fő/ azok, akik általában meg sem nézik a bejegyzést, vagy ha igen, semmi reakciót nem mutatnak sem akkor sem később.


Nincs 2 percük?
Nem hiszem, mert általában már vagy még nem nevelnek gyereket, nincs másod állásuk, nincs építés alatt álló házuk, nem tanulnak esti iskolában stb.


Nem érdekli Őket a téma?
Nem érteném, hiszen ezeket a dolgokat csinálják szabadidejükben, pénzt, időt, fáradságot 
nem sajnálva.


Akkor csak egy válasz lehet:
Ők ezeken már mind túl vannak, végig csinálták-nézték százszor is, semmi újdonsággal nem 
tudok szolgálni nekik a témában.
És persze ezek szerint személyesen sem érinti őket, hogy egy általuk is igen kedvelt
témában miket művel vagy művelt egy ismerősük, barátjuk, túratársuk és milyen hírekhez, információkhoz jutott, vagy éppen  milyen tapasztalatai élményei vannak-voltak.


Na, nekik találtam ki ezt a gombot: ÉRDEKTELEN 

Az érdektelenségbe süllyedt blog címe: http://szatmarizsolt.blogspot.com

Címkék: Gondolatok





Bejegyzések 1 - 10-ig. Összes bejegyzésed: 10

Amadeus
2011/09/25 21:41:17

Néha azért, amikor nem csak egy írásbeli visszajelzésről van szó, hanem tudjam, hányan jönnek vadpörköltre, hányan esznek is... Kellene a visszajelzés. És akkor se nincsen.

Apropó! Hol is vannak ezek a gombok? lehet, hogy nemis mindenki látja? Vagy van talán vakbarát változat is? Nekem most jól jönne >@x# Remélem, most a felkiáltójelet nyomtam meg



Amadeus
2011/09/25 21:22:29

Nocsak, nocsak! Mit nem találtam. Mintha csak a magam story-ját olvasnám. Hű túratársam az érdektelenség. Érdekes egy túratárs, mert úgy van jelen a 100 fős túracsapatunkben, hogy csak én és talán csak kevesen látják. De van. Még jó, hogy amolyan magvetőként gondoltam el, hogy másokat is elhívok túrára. Hintem a magot, ez a dolgom, erre hívott meg az Aki lámpást adott a kezeimbe!

Kiküldök körlevelet itt a turatarson és alig pártól jön vissza válasz. Ha egy túrát hirdetek meg, akkor még megértem. De amikor egy nagy horderejű dologról van szó és még oda is írom, hogy legalább ennyitt írjatok vissza: Nyek! Hogy tudjam, megkaptátok e? És akkor sem.

Tán sosem fogok reája jönni, hogy ilyenkor mi is van Olyan hosszú ideig ember nem él! Viszont, a többiek miatt csak jobb lenne! Ha válaszolnának néha. Belefogtam a Palotai-Bakony turistaútjainak a renoválásába. Ehhez hívtam hadba a népem! Ki kétkezével, de mindenki dobjon a közösbe 500 Ft-ot- Eleinte 100-at gondoltam, de az elő-felmérés alapján láttam, alszik az én népem, mély álomba ringatta a mókuskerék ópiumként ható rocsogása. Ez van!

Te, mint az ólajtó amikor eldől, akkorát szólt! De alig történt valami.

Számomra viszont ez a Valami is óriási volt! És erre mondom, hogy: EZ VAN!!

Lehetet volna szebb, jobb, egyszerűbb, meg minden, de mégis a mienk! Jelenleg több helyen is felszámoltuk a megszakadásokat. Városban is újra festettük a jeleket. Most álmodom tovább.

Magvető vagyok! Csodálatos érzés, hogy ennyi embert is eltudok érni! Magvető vagyok, a mag kicsírázásánál és növekedésénél is ott lehetek, pedig az már nem az én dolgom, nem az én tisztem, mint ahogy már az sem, mi lesz belőle. Csak szórom a magot. Lehetne szebb, jobb, egyszerűbb, meg minden, de amire elhívott az Aki lámpást adott a kezeimbe azt végezhetem, haladok vele! De, hogy nem számít, hogy alig jön visszajelzés. Én is csak ember vagyok. Csak az vigasztal, hogy ilyenkor mindig csak a másikak miatt zavar, amennyire. Én jó helyen vagyok, meggal teli iszákkal, szemem a meszi hotizonton és csak szórok, míg ki nem fogyok.

Igen, szedem a gyógyszereimet. Néha. Meg nem. De legalább hiszek benne!

Nem, nem kívánok kitartást. Azt nem. Szeresd azt amit csinálsz, és teljes szíved legyen benne!



NOMAD70
2011/09/24 07:02:48

Köszönjük a virtuális vállveregetést!!




repeics
2011/09/23 07:27:58

Szia, voltam az oldaladon, jópofa az érdektelen gomb, de hidd el, az emberek többsége azért nem nyom meg egy gombot sem, mert lusta rá, így az érdektelent sem fogja megnyomni... ez van... :) ... attól még szerintem elolvassák, csak nem tartják fontosnak, hogy jelezzék, tetszett-e, pedig csak egy kattintás... (azért én megnyomtam 2 hasznosat)...



NOMAD70
2011/09/22 20:59:55

Kösz a bíztatást mindenkinek!




dalos
2011/09/22 11:56:37

Én értékelem az erőfeszítéseid!  Ne csüggedj! Biztos nem vész kárba a kedvesség, amit a blogba és embertársaidba vetsz! Fele a fejjel, blogolni!



domi
2011/09/22 09:10:39

A liftben ráköszöntem a szomszédomra. Ő zavarban volt. Látva rajta a rémületet, még egy kérdést is feltettem. Hátráblépett... gondolom kitaláljátok... válasz nem jött...

A harmadik alkalommal oldódott fel! Ház előtti kertszépítésnél ő sem fogott kapát. 



NOMAD70
2011/09/21 21:40:28

Örülök!! És hogy nem vagy kavicsos az tök jó szerintem mindenkinek....




NOMAD70
2011/09/21 21:21:06



domi
2011/09/21 21:07:12

Nagyon jó témát találtál. Sajnos ezeket az embereket ez sem hozza lázba. Ők azok akik önző modon csak a saját dolgaik érdeklik. Ök le...k a többieket, csupán eszközök a céljaik eléréséhez.

Szeretnek túrázni de többesben szórakoztatóbb, olcsóbb... miegymás.

De ha találnak jobbat zok szó nélkül visszamondják a másikat. 

Kitartással, meg lehet nevelni őket! Pár éve küzdök ez ellen! 

Őket épp úgy kell kezelni ahogy ők kezelik a többieket. 





*** Túratárs.com - Túra és Túratárs kereső közösségi oldal ***

Rendszerünkön keresztül a túrát és egyéb outdoor programokat kedvelő emberek megismerkedhetnek egymással, közös túrákat szervezhetnek melyet a túranaptárban helyezhetnek el vagy együtt csatlakozhatnak egyéb szervezett túrákhoz. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, melyen keresztül a tagok bemutatkozhatnak egymásnak, illetve feltölthetik kedvenc túrafotóikat. A kapcsolatfelvételről üzenőrendszer és chat gondoskodik.